EylulAl Annelere soruyorum ben 34 haftalık hamileyim günümün 3 te 1i tuvalette geçiyor😄doğumdan sonra yine bu kadar sık gidecek miyim bilenler bilgilendirsin lütfen
Mysaa EylulAl son zamanlarda sıklasıyor evet hapsırırken gulrken kacırman dahi olur 😊 Doğumdan sonra rahatlıyorsun canım 😊😊
Zeyyyn EylulAl 🤣normal doğum yaptım ilk 2 hafta hiç gitmedim kadar gittim ilaç vs vermişti doktor ödem atsın diye zor yetşrdm bazen valla depend taktım o derece 🤣şimdi tuvalete gitmeyi unutym 🤣🤣🤣🤣
EylulAl Bebiscann çok şükür ya gece sıcacık yataktan defalarca kalkıp o tatlı uykudan uyanıp tuvalete gitmek çok zor
Bebiscann EylulAl bebek doğunca da bu defa çişten değil bebekten uyku uyuyamıyor insan bak ben hâlâ bebekle uğraşıyorum ☹️
AnnelikHayali EylulAl o sıcacık yataktan defalarca yine kalkacağız doğumdan sonra ama bu kez tuvalet için değil; minnoşlarımızı emzirmek için. 🥰
Mysaa EylulAl yani 35 den sonra başlar herkesde olcak diye bişey yokda bebek sıkstrdıgı için artık baskı olarak misal gülüyorsun felan bakmışsın minicik kaçmış gibi veya öksürüyorsun öyle tatlı komik seyler ☺️
EylulAl Mysaa demek 35 ten sonra evden çıkmamak gerekiyor düşünsene başkasının evinde kaçırıyor sun rezalet 🙈🙈🙈
EylulAl Zeyyyn bazen gece uyanıyorum tuvalet ihtiyacım yoksa bile uyku sersemiyim tuvaletim geliyor sanıp tuvalete gittiğim oldu alışkanlık tan😄😄
Mysaa EylulAl hahah yok kız o kadar da değil de gene birkaç damla kaçıyor tabi genel de son zamanlarda evde Gül dermişim😂😂 aman mutlu mesut ol güzelce bebeğini kucağına al da kaçan kaçsın boşver 😀
Serapcemre O kdr cok gidiyorm ki😒4lt içiyorm ama gece ıcmedıgım ıcın ıkı kere gidiyorm gündüz acıgı kapatıp gece kalkmamak ıcın ıcmıyorm bogazım kurudukça içiyorm artk tuvalet kagıdı yetişmiyor bana😏
EylulAl dilara_cinar99 eşimde artık seninle dışarı çıkılmıyor ikidebir tuvalete gitcem diyorsun diyo nerden bulacam sana tuvalet diyo