Hanzademerve Ranaaa58 içme artık cünki gebe kalmadan 2 ay önce içiyorsun taaa gebeliğin 12. Haftasına kadar son
Mysaa Ranaaa58 canım normalde ilk 3 ay ama geç basladıysan 4 5 aya kadar iç diyormuş doktorun bende 13+2 yim geç başladım içmeye 6 haftalıktım yani doktoruna danısda bırak bence zaten o yeterli der sana
Srfe_01 Ranaaa58 doğuma kadar kullanılabılıyor canım rahat ol bana dr um doğuma kadar devam et demıstı 12 haftadan sonra folık asite bırde omega 3 olanını ekletti zeka gelişimini sağlıyor ☺️
Zeynepun Ranaaa58 içme bence doktoruna sor devam et derse zaten demir kan ilacı verecek şimdi sana artık onu kullanıyorsun genelık boyunca
Bebikomm Ranaaa58 doktoruna danış canım kafana göre bırakma benimde 11 haftam 12. Haftanın sonunda gidicem doktora içicem gidene kadar hep direk 12 olsa 12 de bırak derdi direkt doktor o zaman değerlerine göre karar verir bence doktorlar
Ranaaa58 Srfe_01 aslında bugün artık kullanma dedi ama son 1,tane kaldığı için onuu sa içim son olsun dedim. Sonra acaba içmesemiydim dedim kendi kendime
Mysaa Ranaaa58 hımm anladım o zaman muhtemelen doktorun da bıraktırabşlir başka takviye verir ama fikrim yinede doktorunla buna karar vermen 😊😊 böyle yazmıskende ilacının bittiğini okudum o halde tereddte olma bi zararı olmaz bitirmissin gitmiş ☺️
Ranaaa58 Mysaa evet verdi başka ilaç. Onu da sabah başlayacam. Folik asiti normalde erken içerdim midem bulandığı için bu saatte içtim. Artık diğerini de sabah içerim aradan zaman geçiyor ez azından
guzel_anne1 Ranaaa58 ben hamile kalmayı planladığım anda başlamıştım, ve hamileliğin boyunca da içilmesi gerekiyor diye biliyorum çünkü 22 haftalık hamileyim ben kullanıyorum
Ayhkn Doktorun verecegi multivitaminde de zaten folik asit var. Onu verecekleri için folik asiti bırakın diyorlar. Yoksa zaten doğuma kadar folik asit içiyoruz aslında multivitaminle:) zararı değil faydası olur korkmayın
Ranaaa58 Ayhkn folik asit i geç saatte içtim. Doktorun verdiği diğer vitamin sadece sabah tok karnına diyo. Onu da sbaah içsem Bi sorun olur mu. Yoksa 1 gün sonra mı başlayım doktorun verdiğine