Narmina95 Kızlarrrr Cok az kaldı Cok.Zaman azaldıkça beni heyecan basıyor🥴😩Nasıl olcak nolcak diye kafamda bin bir türlü sorular var🙂🙄😅
gunes1234 Narmina95 bizde 33 olduk 35 de bizi neler bekliyor biraz anlatır mısınız bebeğim dönmedi diye doktor kontrol istedi ve birde kansızlıkdan kan takviyesi yapılıcak sizin?
Zeytin20 Narmina95 yarın 35 oluyorum 🙈 haftaya cumartesi doğum planı yapılacak. Büyük ihtimal Mart 15 sezaryen 🤗 bu hafta sonu inşallah çantamı da hazırlıcam 😂
Narmina95 gunes1234 valla ben cok zorlanmadım hamileliğim süresinde ilk 3ay biraz zor geçti oda mide bulantısıydı kusmaydı derken .şimdilerde Ağırlaştım baya Ama yine o kadarda yürüyemiycek durumda değilim cok Şükür 🤲🏻Mide yanmalarım geçti.Artık cok yemek yiyemiyoruz hemen tıkanıyorum birde burun tıkanıklığım var He birde sabah kalktığmda ellerim şişiyor öğleye doğru geçiyor
Narmina95 Zeytin20 ay hadi Hayırlısı sağ Salim gelsin Bebişlermiz☺️🤲🏻benmkisi ne zaman sorsam daha erken diyor konuşmak için beni delirtiyor🤦🏻♀️😩😅
Gizemkocar Zeytin20 nerdeyse ayni zamanlardayz tarihi siz kendniz mi oyle dusunuyorsnz yoksa doktor o sekilde yaparm m dedi cunku ben de sezeryan istiyorm
Zeytin20 Narmina95 benim 2. Doğumum olacak. Riskli gebeyim zorunlu sezaryen. Sizin ilkse belki normal doğumdan dolayı bekletiyordur. İnşallah sağlıkla kavuşalım hepimiz 🥰🤗
Narmina95 Zeytin20 yaa bende sezeryan istyorm zaten normal doğum benlik değil Panik atak var bende Yarında randevum vardı doktorlar grev mi bişey yapıcaklar hastaneler kapalımı öyle birşey duydum gidemiycem yaniii🤷🏻♀️🙄
Zeytin20 Narmina95 özeller grevde değil diye biliyorum devlete mi gideceksiniz? İnşallah gönlünüze göre doğum gerçekleşir 🙏
Narmina95 gulsumm1 düşünmemeye çalış cnm aklına taktıkca İşin içinden cıkamıyorsun.Ben öyle yapıyorum En fazla ne ola bilirki ha öyle ha böyle o cocuk oradan cıkıcak Kendimi korkutsamda heyecanda yapsam yapck bişy yok😩😀😀Sağ Salim alalım kucağımıza🤲🏻
Narmina95 Mrv58 aynen Ya dün akşam öyle uyurken düşünğyordum resmen kalbim ağzımdan cıkıcak gibi oldum sonra kendimi sakinleştirdim uyudum😩
SerraveAnnesii 36+0 olduk kavun kadarız son 28 gün 🙈 38.haftada doktorum çatı muayenesi yapacak🥲 bebeğim baş geliş şu an normal doğum için bir sorun gözükmüyor bakalım heyecanlıyım 🙈 Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah 🙏🏻
Zeytin20 Gizemkocar pazartesi kontrolüm vardı o zaman konuştuk net olmamakla birlikte. 25 Mart günüm doluyor. Sezaryen olacağı için önce olacak. Haftaya cumartesi doğum planım düzenlenecek. 🤗
Gizemkocar Gizemkocar benim de 25mart gunum doluyor ama ben şuan mesela 36 gün kaldi demek yerine bir hafta en fazla eksiltiyorum ondan🥲 doktor 38i doldurmadan almam dedi diye