Bsrahb TnE_ ha ha beni babası ve insanlar psikolojik yoruyor doğmadı mı ne zaman doğacak daha çocuğun günü var biraz biz anneler aceleci oluyoruz zaten 😊
TnE_ Bsrahb annem de aynısını söylüyor 😀 daha günü var demek ki annecim diye diye beni sakinleştiriyo 😀
Uykusuzzzannee Emirela ayyyy Allahım yardımcın olsun ne dedi doktorun peki ne zamana kadar bekletecek
Uykusuzzzannee TnE_ ayy inşaallah hayırlısıyla sağ salim alın kucağınıza 🤲🏻 Ben çok yoruldum artık bian önce gelsin istiyorum gelse de büyütsem🙈
canselozgun1224 TnE_ bende normal doğum düşünüyorum suni sancı zor diyorlar inşallah herkes kendi sancısıyla bir avazda doğum yapar🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Uykusuzzzannee canselozgun1224 ilk doğumumu suni sancı ile yaptım zor değil aslında sadece psikolojikmen insanı yıpratıyor
1234567- Uykusuzzzannee banada doktor suni sancıyla başlatcaz dedi pazartesiye kadar gelmezse tek korkum suni sancı 39+3 şuan hiç bir belirtim yok sadece rahimde incelme var dedi çatı muayenesinde 🤐
TnE_ Uykusuzzzannee suni sancı kendi sancinin daha hızlı gelmesi diyebilir miyiz acaba bi yerde oyle okumuştum çünkü şuan nötrüm çünkü suni sancıya karşı 😀
Uykusuzzzannee 1234567- ayy ınsaallah kendiliğinden gelir içini ferah tut bende pzts gıdeceğim bakalım neler diyecek doktor
Bsrahb TnE_ hiçbir değişiklik yok bebeğin haraketleri çok azaldı bide karnım aşırı sert onun dışında gayet iyiyim sende var mı 😊
TnE_ Bsrahb bebeğin hareketleri tam gaz devam ama aşırı gerilip sertlesiyo ve baskı yapiyo aşağıya doğru 😀 bizde de aynı yani..
Bsrahb TnE_ bakalım önce hangisi gelecek 😊bizim Cumartesi muayenemiz var doktor o gün mutlaka gel dedi ama yine evimize tıpış tıpış geri döneriz gibi .Cinsiyeti ne Bu arada 😊
TnE_ Bsrahb benim ekstra bir şey olmazsa salı günü gel dedi 😊 oda günü olmuş oluyor sanırsam 😊 bu arada gece ve sabah ağrı baya bi zorladı beni çok canım acıdı ama uyumuş kalmışım o ağrıyla 😀 cinsiyetimiz de erkek sizin ne 😀
Bsrahb TnE_ bişicik kalmamış annesi 😊kızım olcak ben kız diye nazlı çıktı diyordum demek erkekte naz ediyor 😂