TnE_ Bir De böyle post açınca ertesi gün doguruyormussun hurafesi dönüyor ortalıkta gördüm inşallah tutar doğrudur 😀😀😀🙏🙏🙏
TnE_ Bsrahb tamam onlarda benim bi 10 dk aralıkta full 70 80 90 100 😀 diğer 10 dk 40 50 bazen düşmüş bi yer de yok bi yer de yine tavan 100 lerde 😀
Bsrahb TnE_ senin kasılman baya var o zamn benim ilk defa dün 80 lere çıktı ama pek hissetmiyorum sen hissediyor musun😊
TnE_ Bsrahb hayir regl sancısı gibi hissediyorum ben 😀 sanırım düzensiz olduğu için hissetmiyorum bir de doktorum sanırım acı esigin yüksek senin demişti oda olabilir
Yesemmin Kzılar selam bende 38 haftadayım nst de sancım cıkmıyor sizin açılmalar için doktor muayne mi ediyor beni hiç muayne etmedi sadece nst ye baglıyor bebişie bakıyor üstten gönderiyor 😅
TnE_ Yesemmin evet canım benim de ilk 38+1 de benim israrimla olmuş olabilir çatı muayenesi ve acilmama bakmisti 😀
Bsrahb TnE_ bu senin için iyi birşey banada artık dayanamıyorsun dimi ağrılara dedi bende yoo bişi hissetmiyorum ki dedim sadece dediğin gibi bazen regli ağrısı gibi😊
Eminemuhammed TnE_ hoşbuldumm 🥰 2-3 cm açıklığım var geçen haftadan beri pazartesi de nişanım geldi bakalım bekliyorum
Uykusuzzzannee 38+6 dan selamlar hanımlarr✨ Ne gelen var ne sancı tık yok😁 en son muayenemde doğum kanalına bile yerleşmemiş nst de sancı da yok💆🏻♀️ gelesi yok yani 😑
Bsrahb TnE_ doğuruyor Musun yoksaaa 😊bi duş al uzanınca geçmezse kımıldamayacak hale gelmeye başladıysa tamamdır 😊
Uykusuzzzannee TnE_ ayy inşaallah hayırlısıyla sağ salim alın kucağınıza 🤲🏻 Ben çok yoruldum artık bian önce gelsin istiyorum gelse de büyütsem🙈
TnE_ Bsrahb suan uzanıyorum zaten ama henüz hareket edebiliyorum 😀😀 geçer yine ya gecer hep böyle oldu zaten sinir oluyorum sonra 😀
TnE_ Bsrahb gerçekten hiç sorma gecen gün resmen karnımla kavga ettim 😂 küstüm seninle gelmezsen gelme sen bilirsin diye diye eve geldim doktordan 😂
Bsrahb TnE_ ha ha beni babası ve insanlar psikolojik yoruyor doğmadı mı ne zaman doğacak daha çocuğun günü var biraz biz anneler aceleci oluyoruz zaten 😊