Nuraymehmet Nazendehanim evet kadiköyde bn 800 e cektrmistim ama 5 ay oldu illaki fiyati artmistir.ama memnun kaldim bn zaten yorumlari cok iyiydi
Aysee10 Nazendehanim sonomed de çekildim 1000 tl ye geçen ay çekildim. Çok kolay geçti hiç birşey anlamadım vajinal ultrason gibi hatta ondan da kolay anestezi alıcak bir durum yok cihaz iyi olduktan sonra 😊
Annehayalim Şişli echomar Cevat hoca anestesizdi ikinci filmimdi ilki berbat ve yalancı bir yerdi yarı fiyatti pişmanlık ve tüpün biri kapalı dediler o üzüntü ve içimde şüphe oldu echomar en iyi yerlerden İstanbul’da oraya gittim 2021 de 800 civarıydı galiba
Nazendehanim Annehayalim genelde İstanbul’da iki yer söylenmiş zaten Kadıköy’de sonomed şişli de echomar, geçmiş olsun teşekkür ederim 🌸
Mucizemiizz Echomar Cevat Bayrak bu konuda bir numara hic birseye kulak asmayin acisiz 5 -10 daknda bitiyor
babynil @Nazendehanim gazi uni bedava anestezisiz. Anestezili yapildigini bilseydm o zamn kesin anestezili yaptirirdim
Nazendehanim babynil hmm farklı şehir , geçmiş bitmiş sizin için tekrarlamak zorunda kalmazsınız inşallah 🌸
6154mom Nazendehanim antepteyim, 2000 e çektirdim. Ekim Kasım gibiydi. Anesteziliydi benimki çokda rahattı. Ben uyandıktan sonra kanları görünce kendimden geçtim 😂