Cocukluanne41 Melekprenses biraz mide bulantisii var gibi 10 aylik cocugum hic durmuyor 😁 kafayi yicemm
gamzebngaa_dmr Melekprenses 6+3 haftalık 10 ekim doğum görünüyor şuan ölüyorum bulantıdan diş ağrısı ve baş ağrısı bide sürekli uykum geliyor sürekli yorgunum mide bulantısı olmasa diğerleri bana vız gelir ama bu mide bulantısı koku hassasiyeti beni öldürdü 🤦🏼♀️
Elfela Been 🙋🏻♀️ 4 ocak son adetim ama gitmedim henüz doktora 6 haftalık falanız sanırımm.. hic bi hamilelik belirtisi yok :)
[silindi] Elfela ayyyy öyle demeyin bende de yoktu çok konuştum herhalde dabıl yaşıyor gibiyim her şeyi 😂😂😂
Leyla001 Elfela birgun varmış bnde gecen gittim keseyi gördük üç hagta sonra gel dedi bide 6+4 aslında ama ekranda 5+5 ti
ikimelekannesii22 Mervyss GGGMZZZ Elfela kızlar ara ara karın ağrım oluyor sizdede oluyormu doktora sorduğumda rahim genişliyor demişti
Melekprenses GGGMZZZ Allah kolaylık versin bende de halsizlik hep uyku hali var miğde bulantısı arada gelşyor gidiyor şimdilik
Mervyss Ayy canım 6+4 e gireceğiz yarın itibariyle..Bu hafta kanamam oldu doktor istirahat verdi bol bol su iç dedi… Kalbini bu hafta duyarsak emin olabiliriz bir şeylerden dedi..Cumayı bekliyorum mide bulantım ve iştahsızlık var
Melekprenses Mervyss geçmiş olsun bende hep kanamam olacak gibi hissediyorum hep korkuyorum bizde daha 5 haftalığız
smglplt1453571 ikimelekannesii22 bende oluyor özellikle son iki gündür bulantısı kusma yok ama sadece karnım agriyor
Cocukluanne41 gamzebngaa_dmr benimde 6+3 ekimin 10 da gözüküyor dogum ama bugun doktora gittim 5+5 dedi 6 haftalik dedj
Melekprenses gamzebngaa_dmr of o diş ağrısı bende de var ve zaten sorunlu dişlerim hamilelikte hepten kötü olucak korkuyorum. miğde bulantısı ds gelşyor yavaş yavaş hissediyorum
Hatice-A gamzebngaa_dmr al bendende o kadar hiçbirseyim yok ilken su 1 haftadır mide bulantısından istifra etmekten öldüm 😫😫
GeceB Melekprenses biraz korkulu. Yaklaşık 3 ay önce düşük yapmış biri olarak endişeliyim. Belirtim ise yok denecek kadar az. Biraz halsizlik bol bel-sırt ağrısı…
gamzebngaa_dmr Cocukluanne41 normal canım ben doktora gittiğimde uygulamaya göre 5+1 haftalıktı doktor 4+6 dedi niye dedim sorun mu var hayır normal dedi oluyor böyle aynı çıkmıyor bazen dedi