sheyda1991 mercimegin_annesiii benim erkek kardeşim öyle yapmıştı 😅 Allahtan kızım insaf etti gösterdi sağolsun
sheyda1991 mercimegin_annesiii ayrıntılıda belli olur ya azıcık sabır 🥰 çünkü mecbur her yerine bakıyorlar. Üreme organıda görmek zorundalar.
mercimegin_annesiii sheyda1991 ah inş bakıcaz bakalım yolu yarılayınca artık ben geliyorum der diyorsunuz ☺️
sheyda1991 mercimegin_annesiii aynen 😅 ondan sonrada başlasın alışveriş telaşı hanımefendinin ya da beyefendinin 😅
sheyda1991 mercimegin_annesiii 😂😂 valla ben dayanamayıp 16. Hafta mıydı neydi almıştım unisex kıyafetler, keza eşimin annesi de aynı şekilde. Öncesinde de indirimdeyken bebek arabasını almıştım. 26-28. Haftalarda da toplu alışveriş yaptım bitti hepsi. İki gündür yıkama faslındayım. Minik dedim ama yıka as kurut valla zor iş.
mercimegin_annesiii Papatyam63 meyve suyunu deniyim bi tatlı denedim hareketli de bacağını açmıyor toplanıyor ne yaptıysak olmadı ☺️
Papatyam63 mercimegin_annesiii benimde öyleydi doktor dedi 21. Haftalık oldu hala göstermiyor sen inaciysan bende insaciyim dedi bebeğe ☺️ bir günde 3 defa muane oldum en sonra gosterdi
mercimegin_annesiii sheyda1991 mecbur göremezsek bizde sizin gibi yapıcaz ☺️ Kolay gelsin o aşamaya daha benim çok var ☺️
eslemsi Ikinci gebeliğim ikisindede ogrenemiyorum ya 5 ay olana kadar kizimda 20 haftada zoraki ogrendim simdide kiza benziyor dedi ama emin olamadi bende olamadim erkek givide hissediyorum 17 hafta oldum bakalim ne zaman ogrencem