minikpandammmm ToDe ayyy aynı bizimki de öyle cinsiyete bakmak istiyoruz eli ile bacak arasını kapatiyordu . Detaylida yüzünü görmek istiyoruz sırtını dönüyor göstermiyor. Hatta yüzünü plesantanin arkasına sakladı. Neyine bakmak istesek onu saklıyor
minikpandammmm mercimegin_annesiii bakalım biz de yarın 2. Kez detayliya gircez umarım yüzünü gösterir. Sırf yüzünü görmek için tekrar giriyorum
0108Bir_Prens_Annesi @mercimegin_annesiii çikolata yersen gösterirmis benimde göstermior öyle söylediler bu sefer onu denicem😊kaç haftaliksiniz
mercimegin_annesiii 0108Bir_Prens_Annesi denedim kuzum bende işe yatamadı inş sende yarar çok hareketleniyor çikolatada içerde takla atıyo 😂 14+4 olduk canım pozisyonu yakalasaydık öğrenecektik
mercimegin_annesiii minikpandammmm nasıl heycanlı oluyor her seferinde kalbim ağzımda gidiyorum ulturasona inş gösterir seninkide canım ☺️
Mercan28 mercimegin_annesiii çok güzel bir kız geliyor gibi🙈🙈🙈gelin alıyım ben bunu beşik kertelimm kaçırmıyım😂😂
mercimegin_annesiii Mercan28 anlaştık olur hemen damadıma bakayım 😂 dur o zman minikimin renklisini atayım ☺️ https://imgyukle.com/i/EVG1rU
minikpandammmm mercimegin_annesiii bana da kız gibi geldi . 😁 benim de kız da benm kızın ultrason resmine benziyor
Mercan28 mercimegin_annesiii oyy kesin Alıyorumm😂bende bizim paşanın resmini atcaktım ama eklemeyi beceremedim 🙈
mercimegin_annesiii Mercan28 hızlı resim ekle yaz Google ye canım ordan resim yükle var yükle resim linkini kopyala buraya yorum yazdığın yere yapıştır ☺️
mercimegin_annesiii minikpandammmm ay benim ki senin kinın yanında kardeş daha küçük minik ☺️ 14+4 bugün
sheyda1991 mercimegin_annesiii benimkidr aynıydı :) hatta ultrason probuna tekme atıp dururdu hanımefendi hep 22. Haftada detaylıda belli oldu cinsiyeti :) yapılacak şey yok ne yazık ki. Hareketsiz olsa toplanır. Aşırı hareketli olsa kesin sonuç elde edilmez. Azıcık daha sabır bakalım :)
mercimegin_annesiii sheyda1991 biz ondada göremeyiz gibime geliyo canım doğumda süpriz canım ailem der çıkar 😂
Mercan28 mercimegin_annesiii uğraşcam yapabilirsem atıcam cinsiyet belli olunca yaz mutlaka merak ettim şimdi 😂