Ipeek-16 İyi akşamlar 12.02 1180 14.02 2800 16.02 5080 Sizce normal mi değerler sonuncu 2 katı olmamış neden olabilir çok merak ediyorum bilenler acill cevap verir misiniz lütfen?
Rbtnc Ipeek-16 artma varsa sıkıntı yok diye biliyorum illaki net 2 katı olcak diye birşey yok düşse sıkıntı dedi bna Dr oda hemen birden düşmez zaten dedi değer için cnm
Srfe_01 Ipeek-16 bir süreden sonra değerler onemlı degıl ama kese görüldükten sonramı yada kalp atışı duyulduktan sonramı bılmıyorum keseyi görüyosun 1 hafta sonrada kalp atışı için tekrar çağırmıştı benı dr um ılk keseyi gördüğümde kalp atışı yoktu içinde muhtemelen aksılık olmassa 1 hafta sonra kalp atısını duyarız demıstı aynen öylede oldu
sumelegi Ipeek-16 canım hep aynı saatte mi yaptırdın? Mesela birini akiam 8 de yaptırıp 2 gün sonra sabah 8 de yaptırdıysan olabilir ama yine de sorun yok. Doktorun ne dedi
Rbtnc Ipeek-16 cnm değerler artık önemli değil dedi bnim Dr kese görübdükten sonra 5. Hsftadagözüktü bnim kese
Brfnkyldz @Ipeek-16 yeterli bir artış ben 2600 ken keseyi görmüştüm sizin kontrolunuz ne zaman çok büyük ihtimalle görürsünüz artık keseyi
Habus Ipeek-16 ben 4+6 da gördüm değer de 6.800 dü ayrıca son artış da %60 olmuş. Bence bir kontrole gidin siz de görürsünüz keseyi