Gizmooo Merhaba kızlar bugun benim transferimden sonra 7 gün transfer gününüde sayarsak 8 gün 5 gün embriyosu konulmuştu sabah idrar testi yaptım hafif silik çıkmıştı bende dayanamayıp kan testi yaptım 01 çıktı ama sizin nasıl oldu yükselme ihtimali varmıdır böyle bişey yaşayan oldumu acaba ?
star3star Gizmooo 12. gün yaptım testi 948 çıkmıştı iki gün sonra tekrarladım 4779 du ikizlere hamileyim.bekleyin ve gününüzde yapın inşallah pozitifi alırsınız
Gizemgizem25 Gizmooo benm 6. Günümde test silikti 8. Günü kan verdim 187 çıkmıştı ama tabi söyle bi durum var benm coğul gebelikti sen 12.günü ver kan bide hemen silik cizgi belirdimi testte yoksa 20 dk sonra falan mı cıktı
Gizmooo Minikkuzuveannesi çok teşekkürler ☺️ kan testinizi hangi gün yaptırmıştınız acaba kaç çıkmıştı sonuç
Minikkuzuveannesi Gizmooo 5.gün embriyosu. 8.gün evde erken gebelik yaptım pozitif çıktı, 10.gün test günümdü kan değerim 980 çıkmıştı, 12.gün tekrar ettik 2480 çıkmıştı çok şükür şimdi 11 haftalık hamileyim. 3.transferimdi. Sizin kaçıncı?
Gizmooo Minikkuzuveannesi yaaa ne kadar güzel benim daha ilk transfer bugün işte transferden sonra 7 gün kan testinde bişey çıkmadı malesef
Minikkuzuveannesi Gizmooo test gününüzü bekleyin bence evet günler geçmek bilmiyor hemen öğrenmek istiyoruz ama evdeki testleri bile geçersiz sayıyolar doktorlar o yüzden biraz daha sabredin☘️
Gizmooo Minikkuzuveannesi ay evet öyle ama çok merak ediyorum aça 7 günden sonra sonuç değişirmi acaba pozitife dönermi acaba diye
Gizmooo Minikkuzuveannesi ay işte beni zaten o tedirgin ediyor ya 3 günde değer yükselirmi çıkarım diye 😅
Gizmooo star3star yaaa maşallah ne güzel benim normalde pazartesi günü test günüm 21 şubatta ama dediğim gibi bugun silik çizgi görünce test veriyim dedim baktım 0.1 çıktı bende şimdi işte merak ediyorum hani 7 günde 0.1 falan görüpte 12 gün pozitif değer gören varmı diye
Esra_G Transferden 12- 14 gün sonra aslında bakıyorlar kana eşim embriyolog ona sordum da bence bekleyin stres yapmayın :)
Gizmooo Esra_G yaaa öylemi ne dedi eşiniz 7 günde 0,1 çıkan değerin 12 güne kadar yükselme ihtimali varmıymış acaba ya 😥