Minikpirincim Nasilsiniz kizlar biz 34+5iz kac kilo aldiniz bebisler kac kilo kac gr nasil gidiyor hamilelik 😍
Gizemvencoglu Minikpirincim 37. Haftadayım 9 kilo aldım son 3 kiloyu 2 hafta içinde aldım nasıl oldu anlamadım onun dışında bir sorun yok el ayak şiş öyle bekliyoruz işte 😅😅
Dryackgz Minikpirincim 36+5 günlük en son 34+5 te 2800 gr dı toplamda 15 kilo aldım😭 sürekli evdeyim temizlik yapıyorum sıcaktan ne gündüz uykusu var ne gece uykusu inşallah kızım 38 haftasında doğar el ayak şiş çok zorlanıyorum artık🦋
Zuzuu Bende 34+5 im aynı günlermişiz :) ben 11 kilo aldım bebişte 33+3 de 2.400 kg 47 cm di :) nefes darlığı bel ağrısı halsizlik sıcaklardan bunalma,,bir an önce doğurayım Allahım yakarışlarıyla gidiyor:) sizde nasıl durumlar
didemm 36+2yiz kizimla 12 kilo aldim. en son 34haftalikken dr gitmistik 2480gr 49.5 cm di pazartesi tekrar gidicem doktora bakalim ne dicek ❤️ benim kasilmalarim cok siklasti ozellikle bu gun surekli bi kasilma halinde geziniyorum 😳
Nuranaliayaz1 didemm bende şuan aynı sizin gibiyim 36+2 34 haftalıkken kızım 2450 gr 47 cm di pazartesi kontrolüm var ve bende 12 kilo aldım 😊
Demmo Pazartesi 38 okuyoruz inşallah 36 hastayken kontrolde 3350 gramdi oğlan pazartesi bakalım ne çıkacak bende 12 kilo aldım
Se3008 @Minikpirincim 38+5 deyiz en son 37+2 de gitmiştim bebeğim 3500 dü 🤭 bende 16 kilo almışım. Gelceği yok böyle giderse zaten kilodan sezeryan olcam hayırlısı artık 🤷🏻♀️☺️
UluElif Minikpirincim bizde 35. haftadayız değişik ruh halleri içersindeyiz gün sayıyoruz sıcaklarda çok bunaltıyor evden çıkamıyorum resmen yürümek de yürünmüyor aşağıya baskı yapıyor bebiş ama iyiyiz çok şüküür 😊
Emirseda En son 34+4 de gitmistim doktora 2425 gr 47 cmdi.suan 35+5deyim ve 13 kilo aldim.kendimi cok sisman ve cirkin hissediyorum:( nasil gidicek bu kilolar
MasalEce Burcinismailoglu bilmiyorum ama kasılma tarzında oluyor hareket ederken bacağımı ayırarak yürüme hissi doğuyor sende de öyle mi