eylulummmm @masgiz ümitlendim şimdi bende zayifim belki benimde büyür 2 3 haftaya bende büyük olmasini istiyorum neden bilmiyorum sürekli hamile olmuyoruz sonuçta bol bol tadını cikartim istiyorum :)
AysunUgur eylulummmm yeter ki sağlıklı doğsunlar 🤲🏼 En azından beni zorlayan hiçbi durumum olmadı, hamilelik öncesi neyse o 😅 buna şükür 😊
eylulummmm @Busra2013 daha önceki postumda görmüştün sanki öyle hatırlıyorum ben zayifim karnım daha cabuk buyur mü acaba dedim öyle diyorlar da herkesin ki nasıl merak ettim ama bünye meselesi galiba :)
eylulummmm @Seyturak ay çok değişik olmuyo mu bir anda büyüyünce kendimi çok merak ediyorum nasıl olcam diye çok heyecanliyim tadını çıkarmak istiyorum :)
Cakmaafrodit Pembekurdele maşallah kaç kiloyla hamile kaldınız, şuan kaç kilosunuz bende ikiz hamileyimde 9.haftada çıktı gibi karnım normalden daha büyük duruyor
Meldaa55 17 haftalik hamileyim ve 7 aylik gibi karnim ilk gebeligimde de hemen cikmisti simdi de cikti :)
Damlacem sevo_asc benimde öyle ama olsun sonuçta bebek var karnımız da öyle düşün göbek çokta önemli değil bence 🥰