sebos94 ben sehir hastanesinde yaptirdim ama keske yaptirmasaydim psikolojim bozuldu resmen 😃 gittigimde 3lu taramam da biraz yukseklik vardi spina bifida diye bir hastalikdan suphelendiler. riski gebelige yolladilar gittim cem yenerdi sanirim adi girdim. Zaten horminlarim tavanda agladim aglicam riskli cikmis sonucum. Yatim sedye ye geldi jel sıkti jeli yatain kenarina firlatti resmen sok oldum neyse bakmaya basladi bir sorun varmi diyorum cevap yok . Hocam birseymi var diyorum cevap yok. Dokunsalar aglicam stresten bakiyor surekli sagdan soldan inceliyor. Bir probblem yok demj diyorum hala cevap yok neye ben tutuyorum kendimi aglamamak icin. En son bitti ultrasyon kamerasi sanirim o baktigj sey onu alti birnkenara hizli sekilde atti masaya gecti. Kalktim artik temizledim kendkmi ustumu basjmi duzelttim gectim yanina hic bbirsy demiyor. Bir sorun varmiydi dedim hala cevap yok. En son bir kagit imzaladi kaşeledi onume sogru sovurdu. Rahim kisaligin var. Ilac yaDim kullan dedi. Ne kadar kisa ne kadr olmasi lazimdi dedim ilacini kullan doktoruna git baksin o dedi. Kagidi aldim ve ciktim kapidan adim atar atmaz benim sinirlerim bosaldi hungur hungur ağlıyorumm. Esimde korkmus cocukta hirsey var sanmışş cok sukur tabikidebirsey yokmus ama hem zagen sgresliyim korkuyorj doktorda bilgi ermeyince iy e korkmaya basladim dedim birsey var herlde. Aglaya aglaya icim dışıma çıkmıştı o hışımla eve geldim kapaklıda oturuyorum bende. Okadr kptugunler gecirdimki hic bir sey bilmiyorum evet gittim baktirdim ama birsey yok demiyor birşeyy. Yani imkanim olsaydi ozelde yaptirirdim Kesinlikle. Psikolojimi bozmustu resmen. Kendime zor geldim. Sonr akontrole gittim kendi doktoruma o bakti bir sorun gorunmuyor korkma dedi rahatladim. Tabkkide varsda benim canim kanim herseyim. Ama onceden bilip kendimizi hazirlamak daha mantikli. Cok sukur bir sorun çıkmamışş 🌸