betulyc Beyzan738 beyaz rengini almadık gri olsun dedik yaşından sonra da dolabını felan alalım diyoruz takımın güle güle kullanın 💐
Beyzan738 betulyc mimsin sirintepe bende 🤗 Kucukalinin ust tarafinda Eskişehir bağları var once orda otryodum kaynanagl orda biliyorum kucukaliyi
betulyc Beyzan738 evet oralar yukarısı galiba ben kentsel dönüşümden sonra yapılan yerlerde oturuyorum ☺️
betulyc badeninannesiii kurulama gelenler anlattılar ama gerçekten bilmiyorum belki videosu felan vardır 🤣
Beyzan738 badeninannesiii canm ben solim..bebisin yattigi yer, yani besik kaldirinca cikiyor.. Yanindaki dolap ve cekmece bolumleri de cikip yanina koyuyorsun baza oluyor yani buyuyeblen besik bole iste
Sdmrll betulyc takımı mi sadece beşik mi acaba bende kaysseride yaşıyorum buna benzer beşik aldım bende
Hakiko Gzmbuga05 teşekkürler, babymall dan aldık görüntü olarak çok hoş daha kullanmadık ama kullanışlı da görünüyor ayrıca sağlam 👍🏻
Hakiko Zabazingo resimyükleden sitesinden yükleyip fotoğraf üstüne tıklayıp kopyala yapıştır yaptım böyle çıktı