Hamisannee Gzmbuga05 Park beşik ile ahşap arasında kararsız kaldım ama park beşik görseli hoşuma gitmiyordu ahşap beşik aldım
Beyzan738 Gzmbuga05 fotgrf atmasini blmyorm ama bende acilabilir besiklerden aldim beyaz mobilya alttan aciliyor besigi cikartyosun baza gbi oluyor ondan aldk 1200 e 🤗🤗
sansli_anne https://resimyukle.io/r/X65d65snNt bundan alicam ben çok içim de kaldı 😂 bide park beşik alicam elele markası suan indirim de hatta 1666 lira olması lazım trendyol da 6 yaşa kadar kullanabiliyorsunuz 😊
Beyzan738 Gzmbuga05 siteden almadim canm burda mobilyacilar oliyor el yapimi kendileri üretiyorlar uygun olur diye ordan almistik.. Google a açılabilen besik yaz resimlere gir cikiyor beyaz olandan benmki
betulyc Gzmbuga05 teşekkür ederim daha güzelleri sizin olsun ☺️Kayseri’de yaşıyorum burada mağazası var ama internet mağazaları da var diye biliyorum meneto dan aldım 3300₺ ye
Beyzan738 sansli_anne açıldı. Cok tatli ya guke güle kullansın bende bundan istyordum esim kucuk die almadi❤️
Sdmrll betulyc takımı mi sadece beşik mi acaba bende kaysseride yaşıyorum buna benzer beşik aldım bende
sansli_anne Beyzan738 aslında kullanışlı besik bende eşimi zor ikna ettim almak için 🤣 sagol canım Allah razı olsun 💙
betulyc Beyzan738 beyaz rengini almadık gri olsun dedik yaşından sonra da dolabını felan alalım diyoruz takımın güle güle kullanın 💐
Beyzan738 betulyc mimsin sirintepe bende 🤗 Kucukalinin ust tarafinda Eskişehir bağları var once orda otryodum kaynanagl orda biliyorum kucukaliyi