star3star ben her gun (istisnalar haric) yumurta mutlaka yiyorum. Kasar peyniri yiyorum. Kahvaltimi guzel yapiyorum. Tahin helvası ya da tahin pekmez mutlaka yiyorum. Gunde 2 ana 3-4 ara ogun besleniyorum. Her gun muz ve portakal yiyorum. Tuzsuz kuruyemis kabak cekirdegi(1 avuc) fındık ceviz badem kaju(cig hepsi) hafta icinde mutlaka bunlardan dengeli yiyorum. Avakado aliyoruz haftada 1 tane mutlaka kahvaltida ozel bi karisim hazirlayip yiyorum cok güzel oluyor. Arada muzlu yulafli balli sut iciyorum(laktozsuz). Kabizlik problemi cekmiyorum bu sayede ☺️
Baklagil yiyemiyorum. Asiri gaz yapiyo bana. Bulanti yapiyo. Normalde cok severim. Salcaya da cok duskunumdur bir hataylı olarak ama onu da pek sık yükleyemiyorum. Genelde zeytinyağlı sebzeler yiyorum. Etli patlıcanlı pilav. Tavuk makarna gibi böyle menuler 🤣 disardan da yiyorum sıklıkla hamburger falan. Mayonez yememeye ve salata yememeye calisiyorum disardan. Eve soyluyoruz cok disari cikmiyorum. Hem calisip hem yemege yetismek zor oluyor arada. Artik agirlasmis hissediyorum. Balık hamilelikte midemi bulandiriyor arada disarda yiyoruz. Evde yapinca kokuyo 🙊 vitaminim zaten omega içeriyor.
Yeri geldiginde abur cubur da yiyorum. Asla bitki cayi icmiyorum. Doktorum bunu cok kesin bi dille yasakladi. Siyah cay cok acik bazen kahvaltida iciyorum. Ya da cok cok nadir cay icmediysem bol sutlu kahve.
14-19 haftalari arasinda kitliktan cikmis gibi yiyodum asiri bi aclik vardi. 20. Hafta itibariyle o biraz gecti. İstahim normallesti. Artik yemek yerken ardindan ne yesem diye düşünmüyorum 🤣
Saglikla kucagimiza aliriz insallah bebeklerimizi 🙏🏻☺️