Ozge3507 summer8 benimde öyle kasık ağrım, bel ağrım, göğüs hassasiyetim ve sarı akıntı ama adet belirtileriyle aynı hamilelik belirtileri
hmyra95 babymoomss canım benim ben evde test yaptığım zaman adetime 3 gün vardı çift çizgi çıktı ama adet tarihimin geçmesini bekledim kan trsti vermek için adetimi 4 gün geçtikten sonra kan verdim aynı gün sonuç çıktı hamileydim yani ama iyi sonuç almak istiyorsan adet dönemini geçmesini bekle herkeste aynı olmayabilir
Bernisbuse babymoomss babymoomss adete 5 gün kala hassas gebelik testi 4 gün kala kan testi negatif çıktı beklenen adet günümde kan testi 32 ile pozitif çıktı 🙂
summer8 Bernisbuse cumartesi adet olcam bu sabah negatif cikti 😔 erken gebelikte de negatifse artik umudu kesmeli miyim sizinki gibi olur mu acaba
Dilarasrcglr babymoomss bence çıkar 🤭 tam hasta olma zamanımda çıktı 4 haftalıktım o zaman ama arkadaşım 1 haftalıkmış hemen hemen ama ne kadar geç giderseniz o kadar iyi
babymoomss Bfduam bende akşam kan testi verecem adetime 4 gün var eğer onda da çıkmazsa artık umudumu kesiyorum
Bfduam babymoomss canım ya çok iyi anlıyorum seni, o negatifleri görmek müthiş can sıkıcı, inş bi dahaki aya nasip olur, beklemekten duadan başka bir şey olmuyor maalesef elde.
babymoomss Bfduam Olmazsa doktora gidip baktırayım belki bir sorunum vardır Rabbim isteyen herkese versin
babymoomss Bfduam 2 aydır deniyorum yumurtalık kisti vardı patladı doktor hiçbir sorunun olmadığını söyledi ama hamile kalamıyorum acaba yumurtlama mı yakalıyamıyorum gün aşırı ilişki deniyoruz