Ozgeturkdal Ya bugün bende gitim doktor erkeye benzeti bizde esimle pipi görduk ama doktor tam emin olamadi ama heralde bi kemikmi birsey varmıs oradan erkeye benziyor dedi bir ay sonra gel dedi ben dayanamayıp erken giderim heralde.12+4
Aselinkooo RabisScik kordon daha kalınca oluyor bide doktor ayrımını yapabilir kan akışına baktıysa bilir kordon mu değil mi
RabisScik vesilece doğuda yaşıyoruz görev icabı ve hastane bize en az 1.5 saat ha deyince gidemiyosun doktorumda bu yüzden anlamak için uğraştı başka doktor olsa dediğin gibi sonra gel diye başından savar
Zynphspt RabisScik bana doktorum henüz söylemedi 15 haftadan öncesi yanıltıcı okur dedi ama erkek diyorsa erken bir sonuç ama güzel yani🥰
ErenArden 3465 canım devlet e güvenmiyorum o kadar ben bir de bakış açısından çok değişiyor 1 dakika bakarak kız denilir ama 2.dakika bakmaya devam eder pipisini gösterir. Bir kere pipi görüldüyse erkektir.
ErenArden MerveAknc kese , baş duruşu , genel duruşı onlara göre yprum yaptım canım çıkıntı hiç gözükmüyor ama pozisyondan da kaynaklı olabilir tabi ama erkek gibi görüyorum 😊🙏🏻
MerveAknc ErenArden ayy hadi inşallah hayırlısı olsun 🙏 rabbim gönlümüzdekini nasip etsin inşallah 🤲 🌹
Eymensmom35 ErenArden Çınarlı hastanesi güzel bit hastane hatta doktoruma danışmıştım ilk doğum hastanesi fakat bebek yoğun bakım yok dedi olası bir durumda zor olacağını söyledi çünkü ilk gebeliğimdede oğlum 10 gün hastanede yattı o yüzden düşündürdü beni