Nilizze Hkaraaslan bende az önce parol ve buz koydum rahatlattı ama bi kaç saat sonr yine aynı olacağım için o kadar üzgünüm ki Allah sabır versin yardım etsin bizlere
Yesimtmr Nilizze şuan ayaklarım havada sizin yazınıza denk geldim sol kalçam sağ diz kapağım sanki damarları çekiştiriyorlar bir ağrı randevu yok ayın 7sine kadar bekleyeceğim mecbur gece bir saati bir yaşındaki oğlum dibimde yatıyor ben onun yanında ayaklarımı duvara dayadım 20haftalık hamileyim ilk oğlumda hiç yaşamadım hayırdır inşallah inşallah bişi olmadan atlatırız şu doğumu da
Nilizze Erken başlamış sanki Allah sabır versin parol alabilirsin dedi dr 6saatte bir çok zorda kaldıkça alıyorum bide egzersiz falan öneriyorlar yürüyüş açmadı ama yoga hareketleri var ben geç kaldım siz bi deneyin isterseniz ilerlemeden🙏 Geçmiş olsn
s_e_v_d_a1869 Hkaraaslan ben bugün ko trntrolüm vardı hiç bişey vermedi doğunca geçer dedi ve inanın aksayarak yürüdüm çok canım yandı kremede kırkuyorum
Hkaraaslan s_e_v_d_a1869 Ben artık yürüyemiyorum bile ne oturabiliyorum otursam kalkamıyorum uyuyamıyorum dönemiyorum gerçekten çok zor bi dönem az kaldı diye kendimi avutuyorum ama gün geçtikçe bebek büyüdükçe de artıyo ağrım bitkisel bi krem sürüyorum ben de buzla da ovuyorum anlık rahatlama sağlıyo sonra yine başlıyo hangi doktora sorduysam sabretcen yapcak hiç bişey yok diyo 😔
Nilizze Hkaraaslan aynısını yaşıyorum acıdan ağlıyorum günde 3-4 kez kıvrandırıyor parolun saati gelir gelmez alıyorum günde 4 kez sadece tuvalete gidip gelmem beni öldürüyor 2 saat acıdan kıvranıyorum bende çok kişiye sordum sadece sık dişini diyor 33 e yaklaştım ama ne kadar dayanırım bilmiyorum 🤷🏼♀️ En sağlıklı en erken ne zaman alınabiliyorsa dr a söylemeyi düşünüyorum Erkek cinsiyeti
Hkaraaslan Nilizze ayy aynıyız günümün %70i acıdan ağrıdan ağlayarak geçiyo ben perşembe 36ya gircem sezaryene alabiliyosa alsın yakın zamanda diye söylemeyi düşünüyorum ben de
Nilizze 37 de sanırım olabiliyor sizin kaçıncı haftada basladı Allah kurtarsın bana da zaman durdu aşırı zor 37 öncesi prematüre olabiliyor inşallah dayanırım😔
Hkaraaslan Nilizze benim 30da mı ne başladı ama bu kadar şiddetli değildi her hafta arttı Allah yardımcımız olsun inşallah
Hkaraaslan Nilizze Çok zor gittim geçen hafta tekerlekli sandalyeye mi otursam dedim sonra vazgeçtim yürücem dedim ama aşırı zorlandım şimdi kasıklarımda bi ağrı var girip çıkıyo doktorum yarın gel dedi nolcak bakalım
Nilizze Hkaraaslan ay aynı hafta baslamıs 3 haftadır sıka sıka öldüm bundan beteri ben dayanamam 😔 ki kontrole gitmedim bu hafta erteledim apt dan incek halim yok
Nilizze 30.hafta 1886 dı kafa çapı büyük dedi hala gidemedim hareketleri 2 gündür az hissediyorum tedirginim inş hayırlı doğumlar yapalım inanılmaz ağrım oluyor dayanamıyorum
Hkaraaslan Nilizze Ben de şimdi gittim sancı çıktı ama açılmam yok yarın tekrar gidicem🙄 dua kapım açıkmış ağrıdan bi an önce kurtar diye çok dua ettim ama erken şu an bari 37yi beklese😔
Nilizze Hkaraaslan hayırlısı olsun Allah kurtarsın hareket az mı hissediyorsun bebeğin çok şükür iyi dayandın iyi olcak diye düşün haftan fena degil ben 35-36 ya nasl dayancam die düşünüyorum 😔