Ceylin680 Derininannesi_ geçmiş oldun canım inşallah iyilesirsin ben 1 ayda iyileştim.hamilelikte biraz uzun sürüyor iyileşmek.durumun nasıl peki nefes alıp verirken zorlaniyormusun.benim birde balgamli öksürüğüm vardı .3 hafta geçmedi öksürme
Derininannesi_ Ceylin680 cok saol kuzum ilk 3 gün cok nefesim daraldı ama su an cok kalmadı hamilelikten ekstra daralıyoruz sanırım bugün moralim bozuldu tekrar ondan sanırım psikolojik olarak elim ayağım yanıyo
Derininannesi_ Cerenleyim sana da cok geçmiş olsun kuzum bende bolca nar yiyorum oksapar verdi ama ilaç alerjim var benim korktum yapamadım doktorla beraber yapacaktık normalde tekrar eşim için test vermiştik iyiyim ateşim flan olmadı ama halen pozitifim korktum biraz
Ceylin680 Derininannesi_ evet öyle ben normalde hamile olmasam hiç bir hastalikta üzülmem ama covid Ken bebeğime bişey olcak diye çok ağladım .Allah’a şükür herşey yolunda rabbim yavrulamizi bize bağışlasın.gecmis olsun tekrar💕🥰
vesilece Buna 2.korona denmez canım, ilkini atlatmamışsın geçmiş olsun 💐 bende koronayım ve ilaç içemediğim için 1 haftadır hiç iyileşme yok bol meyve ve su içiyorum 😞
Deletedmom154 Derininannesi_ vücuttan hemen atılmıyor..Benimde öyle oldu 21 gün karantinada kalıp halen virüs vucumdaydi..1 aya yakın zamanda atlatmıştım.birdaha karantinaya alınmadım
ayse-huseyin16 Derininannesi_ merhaba çok geçmiş olsun benimde 2 gündür boğazımda yanma var covid miyim acaba sizde ilk nasıl belirtiler oldu
Derininannesi_ ayse-huseyin16 kemik ağrısıyla bildim ben canım ayak parmaklarıma kadar ağrım vardı ertesi gün boğazım ağrıdı ateşim hiç olmadı şükür ama ağrılarım coktu
Zynphspt Derininannesi_ bende aynıyım canım dün bende pozitif çıktım bu yüzden de 5 haftafır bebeğimi göremedim
o1anneadayi Nurgrcn sadece eklem ağrıları için parol içtim doktorum günde 3 defa icebilirsin dedi cok şükür bebekte de bir sıkıntı çıkmadı beb ayrıca sürekli limonlu ıhlamur limonlu çay ballı limonlu ılık su içtim çünkü kan sulandirici kullanmadım limonun kan sulandirici özelliği var diye bu şekilde yaptim