Zynp44 Papatyam__ valla benim 1 aya yakın sürdü bazen de geçiyo sonra geri geliyor illet resmen. Ama bebeklere bişey olmuyormuş öksürükten sormuştum dr
acemianneee_31 Papatyam__ bende annemin yanına geldim gurbetten annemde hafiften hastalanıyor gibi oysa yanaşmadım vicdan azabı cekşuorum o iyi olsunda ben kötü olayım 🤦🏻♀️😥
Papatyam__ acemianneee_31 offff suan hıslerıme tercuman oldunuz aynı bi yanımda böyle düsünüyo yemin ederim 🤦🏻♀️😔 insallah annenıze bı bulas olmamıstır 🙏🏻
acemianneee_31 Papatyam__ aynen doktorda pek ilgilenmedi 4 gün falan benim için ızdırapti normal kanama asla değildi birde 😭😭
Baburhulya Baburhulya benimde 15 gün sürdü ya aynen ama bu doktora git serum takıl ve hava al ben ondan sonra biraz rahatladım
Kavakyellerihercai Papatyam__ çok geçmiş olsun İNŞALLAH bir an önce gider sizden bu hastalık yavrunuzda sizde rahatlarsınız 🤲🏻
acemianneee_31 Kavakyellerihercai gittiğim doktor hiç bi şekilde aydınlatmadı beni proshetan kullandım geçti suan annemler geldim doktora gitmek için fakat hastalıktan kurtulamadım henüz gitmedim bugünde ağırım var 😭
Betbetbet Papatyam__ bende covid oldugumda geceleri öksürükten uyuyamıyodum. Uyumadan önce ballı süt veya, ballı limonlu sıcak su yapıp tüketebilirsiniz biraz olsun rahatlatıyor gece uyumayı. Bol bol su için ve yastıgınızı yüksek tutun