Papatyam__ Bu korona illeti yüzünden o kadar kötü öksürüyorum ki arkası kesılmıyo bebegıme bı sey olmasından korkuyorum 26.hafta🥺 lutfen dua edın arkadaslar kurtulayım şu lanetten öksürükten🥺🙏🏻🦠
benimmdunyamm Papatyam__ pekmez limon zeytin yağını boğazını yakmicak şekilde ısıt iç direk kesecek öksürüğünu
Alparslan_annesi45 Papatyam__ canm bnde yeni atlattım ballı süt öksürüğe bire bir dene birde nane limon iç.
Baburhulya Papatyam__ bende Yeni geçirdim coviti seni çok iyi anlıyorum ama korkma çocuğa öksürükten Bir şey olmaz biraz tâbi etkiliyor ama bol bol nane limon iç ve keçiboynuzu pekmezi ye çok iyi geliyor öksürüğe birde varsa ılık suya bal ve limon sık öyle de iç çok kesmiyor ama en azından öksürüğü hafifletir
Tugcevemercimek Papatyam__ bir tatlı kaşığı veya iki keçiboynuzu pekmezi varsa cok iyi olur içine bir iki damla limonda koyabilirsiniz cigerleri cok güzel yumuşatıyor
ipekveatlas bebek öksürükten etkilenmiyor. beni de 3-4 gün fena tutmuştu göbek deliğim catladı sandım öksürmekten ama geçiyor.. bebeğe de bişey olmuyor korkma🥲 zencefil tozu karabiber bal koyup macun gibi yiyodum o anlık kesiyodu
Papatyam__ ipekveatlas off etkilencek gibi hissediyorum korkuyorum oyle bı öksürük sanki suyumu patlatıcak tövbe yarabbımm🥲🥲😅 cok sagolun denıycemm
Papatyam__ Baburhulya ahh ah bu hastalık keske bır an önce bitse aılemın yanına geldım benı perisan ettı burda ya annemde astım ona bulasmasından da korkuyorum bugun 6.günüm ama hiç 7.gunde ıyılesıcekmısım gibi de degıl🥺🥺
Baburhulya Baburhulya benimde 15 gün sürdü ya aynen ama bu doktora git serum takıl ve hava al ben ondan sonra biraz rahatladım
Deletedmom_6 Papatyam__ ballı sarımsaklı süt Tereyağında pekmez üstüne karabiber deneyebilirsiniz Bide buhar makinası varsa oda işe yarıyor kökten çözüm için doktora gidin öksürük şurubu veriyor Geçenlerde tam 7-8 gün öksürdüm bunları yiyip içince azalıyordu
Zynp44 Papatyam__ kaşık kaşık pekmezle geçirdim daha yeni yeni yine de gelip gidiyo o öksürük keçiboynuzu ve dut pekmezi içtim yemek kaşığıyla sabah akşam birde süzme bal
Terazi90 Papatyam__ allah yardımcın olsun canım aynılarını yaşadım çok kötüydü 😞 boğazımdan kanngeliyodu artık😞 sütle sarımsak kaynat iç internette var tarifi bide saf zeytin yağına doğal sarımsak ezip tahta havanda onu koy en az 4 saat beklet gece yatmadan ayak altına sür çorap giy mucize gibi onu yaptığım gece uyuybilmiştim rabbime şükür🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Papatyam__ Terazi90 allah razı olsun😔😔 valla o karısımı yaptım ıkı yasındakı kızım var oda cok kotu öksürüyo geceleri ona sürüyorum bana da faydası olcaksa bu gece sürerim hıc düşünemedim kendıme surmeyı🤷🏻♀️ Cok sagolunn..
acemianneee_31 Papatyam__ bende annemin yanına geldim gurbetten annemde hafiften hastalanıyor gibi oysa yanaşmadım vicdan azabı cekşuorum o iyi olsunda ben kötü olayım 🤦🏻♀️😥
Zynp44 Papatyam__ valla benim 1 aya yakın sürdü bazen de geçiyo sonra geri geliyor illet resmen. Ama bebeklere bişey olmuyormuş öksürükten sormuştum dr