Elifgoktug1 NuovaLuna 34+1 sancilarla yola devam inşallah zamanını bekler sipa😁🙈 2. Bebegim çok kilo aldım aşırı da odemim var karnımin kasintisina ne gece yatabiliyorum ne gündüz midem desen ayrı yanıyor imdaat diye bağırmak istiyorum🙈😁
Ozlem2206 NuovaLuna ne güzel normal doğum gibi görünüyor o zaman sizin bizim bebişin kilosu aldı başını gidiyor doktor sezeryan olabilir dedi 35+0 haftalığım 40.haftam 23 marta denk geliyor bakalım ne zaman doğucak doktorumuz bişey demedi😌
Elifimm1 gokcekilic benım de erkek benım de tahminen o tarıhlerde olur 20 sınden sonra demıstı doktor . Suan 34+ 3 um
lunam AnnelikHayali 37ye kadar çalışacaktım ama kasılmalar ağrılar olunca pazartesi günü ayrıldım izne 😊 Aynen ben de hareketli kalmaya çalışıyorum ama bazen gerçekten adım atamıyorum öyle ağrı oluyor.
Feride01 Bizde kizimla 35+3 üz. Doktorum 6 mart ve 20 mart arasinda olabilir dogum dedi. Normal istiyorum ama bakalim daha konusamadik doktorumla covit gecirdigim icin muayeneye gidemedim.
Gizmo90 Sgokhan nasıl yalancı sancılar yanma gibi bir şey mi kasıklarda dün bir kaç kere vurdu geçti beni
RedFlower 35+2 olduk. Yalancı sancılar başladı. Hafif girip çıkıyo. Bel ağrısı çatı ağrısı ne ararsan var. Zamanında ve sağlıkla bi şekilde gelir inşallah
BesteKc NuovaLuna mart 21-28 arası bekliyoruz erkek olucak 😂 tek mi kaldım ya oğlan anası yok muuu 🤰🏽