35+0 bir erkek annesi adayından merhabalar. 🥰 bebek şu an bal geliş pozisyonunda. İlk oğlum normal doğmuştu inşallah bu da normal olur. doktor bana da 23 marta kadar vakit var ama biz 3 marttan sonra her an bekleyebiliriz artık bebek ne zaman gelmek isterse dedi. 15 martta babasının doğum günü, inşallah o gün gelir diye dua ediyorum. 😊 günde bir hurma yiyorum, 10-15 dk pilates yapıyorum. Yürüyüşe 3 günde bir anca çıkıyorum çünkü bulunduğum il çok soğuk. Haftaya perine masajına ve ağırlıklı squata başlayacağım. Gün içinde farklı zamanlarda çömelme hareketi yapıyorum. Doğum öncesi açılmayı beklerken paniklemeyeyim diye aklıma geldikçe nefes tekniklerini uyguluyorum. Ara ara kegel egzersizleri yapıyorum. Artık gece uykularım çok bölünüyor. Sürekli sağa sola yatmaktan yanlarım çürüdü 🥲hastane çantamı hala hazırlamadım. Ama bebeğin kıyafetleri de kendi giyeceklerim de yıkandı ütülendi hazır. Son günlerde göbeğim çok kaşınıyor. Hindistan cevizi yağı sürüyorum. İştahım da çok açık maşallah. 🙈ay çok uzun yazdım. 😁