Cansel60 NuovaLuna benımde aynı 36+2 bugun kontrol vardı 2 hafta sonra tekrar gel dedi nasıl gececek gunler bilmiyorum
Busra2013 Alpaslanim yok nişan hıcbısı yok agrılarım var mesela ense boyun sırt bel agrıo bebek sagda mıdedr sertlwsıo agrı oluo nefes kesıo karnıma bıcak saplanuo gaz oluo bazen buyuk tuvalet bunlar neden oluo dogumu yakın anlamadım
TubaDMR4 NuovaLuna en başından beri Mihrimah hayalimdi ama eşimin ailesiyle kibarca çatışma halindeyiz😒kayınpeder koysanızda koymasanızda ben ona eminem derim dediği için iki ismide koycaz büyüyünce kendisi seçsin kızım😂
BesteKc NuovaLuna mart 21-28 arası bekliyoruz erkek olucak 😂 tek mi kaldım ya oğlan anası yok muuu 🤰🏽
Meleklerim34 Hepimizin hemen hemen haftalar aynı ve yakın bebişlerin kiloları gelişimleri nasıl Kızlar
semakulekci NuovaLuna Son 23 günümüz kaldı artık martta mı gelir şubat sonu mu gelir bilmiyorum bekliyoruz heyecanla 🥰😅
NuovaLuna semakulekci Sağlıcakla gelsinlerde ne zaman isterlerse o zaman gelsinler ben saldım artık düşünmekten uyuyamıyorum 😂
Watashiva3454 NuovaLuna 11 mart ✨ sezaryen için tarih aldık . Hala dönmedi benimki ya . Takılıor yan yatıp .
NuovaLuna Busra2013 valla bilmek te sıkıntı bilmemekte napıcaz bilmiyorum ama Allah hepimize bı avazda sular seller gibi doğurmayı nasip etsin ❤️
semakulekci NuovaLuna Öyle canım her gittiğimde nst de yalancı sancılar çıkıyo yürüyünce karnım sertleşiyor 38 e kdr yürüme egzersiz yapma dedi. Karnımda aşağı düşmüş ne demekse artık 🤷🏻♀️ bekliyoruz 😂🤭
Hayatelif NuovaLuna sanırım yalancı sancı dedikleri ben çok hareketliyim bu zamana kadar hopladım zıpladım şimdi de yatıyorum 😊 Bakalım dayanacam biraz
Cansel60 NuovaLuna aynn heyecandan daha bekleyemıyorum bakalım 2 haftaya kadar bi sıkıntı olmazsa gıdıcez
semakulekci NuovaLuna baş aşağı dönük kafasını göremiyoruz artık sadece burun ve dudakları görünüyor alnı yok 😅 başından beri de 11 mart görünüyor