211212g Nemregn 36+4 aynıyım bende sabah uyanınca dudaklarım boğazım kupkuru bağzen boğazım bile ağrıyor sanki gece hep ağzdan nefes almaktan ben bi çözüm bulamadım inşallah doğumdan sonra gecer
Yrnnry Nemregn ıkı tanr yastık kullanıyorum genelde burnum tıksndıgında farkında olmadan ağzımdan nefes alıyorum ve bazen horlma sesıme uyanıyorum 😂
Busrabaksii Nemregn illiadin sprey kullanıyorum mis gibi açıyor. En gıcık olduğum şey tıkanıklık kalkıp oturup ağlıyorum daha çok tıkanıyor sonra basın ağrıyor ve migrene çeviriyor bende spreye başladım. Hayır burnum doluda değil hasta da değilim. Serum fizyolojik yapıyorum burnumdan geri çıkıyor genzime gitmeden dersiniz karda yatmışım burnum boğazıma kadar tıkalı yok graam bişey yok içinde. 2-3 fıs çakıyorum spreyi sonra herşey tozpembe 😂
Nemregn Busrabaksii yaa süper doktor mu verdi benim de aynen başım ağrıyor sonrasında dediğim gibi görüntüde birşey yok ama sanki üst sünislerde bir kapak var kapı kapanıyor gibi haba gelip gitmiyor🥴😅
bbnngg Busrabaksii geçen gittiğim kbb doktoru illiadin in kullanılmaması gerektiğini söylemişti. Çünkü kasılma yapıyormuş.
Busrabaksii Nemregn valla doktor vermedi kendim hasta olduğumda dayanamadım aldım doktora bilgi verdim bunları aldım kullanıyorum diye. Oda kullanma demedi sağolsun bence onay vermiş oldu 😂 umarım onay verdiğinden haberi vardır 😂
Pembegul Buseozdemir bendede aynisi :( hamilelikte normalmis. Burunsprayi onerdi doktorum bakalim bi denicem
Busrabaksii bbnngg kasılma sancı vb herhangi bir şey hic yaşamadım doktoruma bilgi verdim kuanma demedi hiç bir şekilde o yüzden devam ediyorum doğuma az kaldı umarım bir problem yaşamam teşekkür ederim bilginiz için
Ayse_35 Bu haftalarda normalmiş bir yerde okudum da ayrıntısini hatırlamıyorum hormonlar kaynaklı, burun içinde kuruluk oluyor ben nefes almakta zorlanıyordm , iki gece yaşadım öyle sonra normalleşti.