Nemregn Yaa başımı yastığa indirir indirmez hangi tarafa uzandıysam o taraf tıkanıyor sonra diğer taraf dönüyorum bu sefer tıkanan taraf açılıp son döndüğüm tıkanıyor gece boyu boyle dön dön dur 🥴🥺 bir çözüm bileniniz var mı? Siz ne yapıyorsunuz?
Buseozdemir Nemregn 34+4 um ayni sorun bende de var. Sabah uyandigimda agzim bogazim kupkuru oluyor agizdan nefes alip vermekten
Gorkem97 Nemregn canim hamileliğimin başından beri var 32.haftamdayim hala var uykularimin katili sabah uyandigimda agzim dudaklarim kupkuru oluyor agzimdan nefes alip vermekten
limonlukekim0 Nemregn sadece geceleriyse iyiymis benim hep tikali. yastigimi 2 tane yaptim ben öyle biraz açiliyo. burun bandi deneyenler varmiş okumuştum beni huylandiriyor
Pembegul Buseozdemir bendede aynisi :( hamilelikte normalmis. Burunsprayi onerdi doktorum bakalim bi denicem
Nemregn limonlukekim0 yastığa başımı koyduğum an başlıyor sırt üstü uyusam olmaz ama oyle de uyulmuyor malum
bbnngg Nemregn 28 haftalık hamileyim 2 aydır bende de var. Artık dayanamayıp kbb ye gittim sağ tarafta et şişmesi olmuş doğal olarak ilaç da veremedi. Okyanus suyu spreyle yıkama yapıyorum bide burun bandı takıyorum ama ne fayda. Tek tarafın tıkalı olması bile ne kadar zormuş. Umarım bir an önce geçer
Nemregn bbnngg yaa sanki tıkaç varda ne tarafa dönersen o tarafı kapatıyor gibi oluyor. Şimdi odaya geldim uyumak için 2-3 dk da otomatikmen döndüğğm taraf tıkandı
Nemregn SerraveAnnesii eller ayaklar şiş uyuşuyor. Burun kapalı, yüzüm burnum kocaman olmuş. Yinede şükür halimize ne diyelim geçicidir inş
Zehra9616 Nemregn 36+3 olduk normalde hic olmuyodu ama benimde simdi covidden olmaya basladi uykular haram
Nemregn Zehra9616 bende de soğuk algınlığı var iki gün önce test yaptım negatif çıktı da şimdi tekrar yapsam aynı sonuç çıkmaz bence
SerraveAnnesii Nemregn Geçer canım inşallah hepsi bebişler sağlıkla gelsinler 💕🙏🏻 Doğumdan sonra normale döner her halimize şükür
Zehra9616 Nemregn kocamdan gecti bana ogluma persembe karantina biticek insallah daha bebenin pozisyonundan haberim bile yok 33 haftayken gitmistim en son 14 gundur evden cikamadim 🙄