Badenin_annesi Mhrbnasel belirtilerin ne oluyor canım ya tamam herkesin bünyesi aynı değil ama genede merak ettim
Mhrbnasel Badenin_annesi İkinci gebeliğim bu kızımda hiçbişi anlamamıştım çok rahattım şimdikuyruk sokumu ağrısı mide bulantısı ne yesem dokunuyor halsizlik oluyor ara ara
Mucize_bebekim Badenin_annesi Bebeklerimiz 22 sinde doğarsa Aslan burcu, 23 ünde doğarsa Başak burcu oluyorlar 🤭😁 hayırlısıyla kucağımıza alırız insallah 🥰
Oykubydarogullari Allah kısmet ederse bizimde tahmini doğumumuz 10 ağustos🥰 13. Haftamda tahmini olarak erkek dedim doktorum. Bu ayın sonunda kontrolüm var o zaman kesinleşir. Hepimiz sağlıkla vaktinde doğuralım inşallah🧡🐣
Badenin_annesi Mhrbnasel benimde ilk kızımda bu kadar mide bulantısı yaşamıyordum 7yasında ama bu çok başka su Bile içsem midem dönüyor kusuyorum direk özlellikle sabah akşam
Nagihannnn0606 Kızlar bende tam 12. Haftamda gittim kız dedi ve çok emin olarak söyledi değişebilir falan demedi kız gibi görünüyor da demedi aklımda soru işareti kaldı yani kendinden emin bir şekilde kız dedi çünkü 🙂
Mhrbnasel Nagihannnn0606 belki ben erkek hissediyordum deyınce 80 ihtimal demişti değişebilir de belli olmaz demişti
Cscn di-ma Cuma günü gideceğim bakalım gösterirse öğreneceğiz inşâAllah :) Şu iki gün hiç geçmiyor sanki ya cuma günü gelmeyecek gibi 😄 bayağı uzun oldu benim gitmedim kontrole en son 9 haftalıktı şimdi 14 bakalım 🤲
Dilek9191 Her muayene ultrason da doğum tarihi değişiyor 😅 20-22 Ağustos arası gidip geliyor 12+4 de öğrendik çok net olarak erkek dedi