Bfduam 1Pamuk canım benim 5 günüm var adetime, tuvalette silince peçete bulaşan Pembe leke var beraberinde ağrımda var kasıklarda hafif, adet kanı gibide akmıyor silince geliyor peçete.
Aynn Benimde regl günüm bugün iki gün önce kahverengi akıntı geldi sonra bişe gelmedi daha 1 haftadır felan arada ağrı oluyor test yapsam çıkar mı bişeler
Bfduam Aynn bende bu dediğin açık renkti, sildikçe peçeteye mi geliyordu, kan gibi mi akıyordu? Bende ne olduğunu bilmiyorum, 5 günüm var.
Melisssssss beg_1 geçen ay bende geçirdim canım üzüldüm çok ama araştırdım ki kimyasal gebelik üzerine 2. Gebelik daha sağlam oluyormuş sanırım inşallah güzel sonuçlar alırsın sende 🌸
Melisssssss merii10 canım ben geçen ay geçirdim kimyasal ben ilk kan verdim 11 di sonra 200 e çıktı kahverengi kanama gelmeye başladı azar azar ama sonra arttı ben hep yerleşme diye düşündüm doktora gittim o progestan verdi ve bir iğne verdi onu yaptırdım sonra o gün aşırı bi kanamam geldi ertesi gün verdim yine kan değerim 36 ya düşmüş kimyasal dedi doktor şimdi de 17 si adet günüm dü olmadım kimyasal dediğinde ise 21 inde tam sökülüp kırmızı kan gelmeye başlamıştı bakalım bugün daha ayın 21 i bende beklemedeyim nasıl sonuçlanacak test yapmaya korkuyorum yani insan üzülüyor sende üzülme ne olursa olsun sonuç gecikiyorsa güzelleştiriyordur rabbim 🌸❤️
Eliff_ Benimde kanama oldu. 9 haftalıgım doktora gittigimde ilaç kullanmaya başlamam gerektigini söyledi kullandım kanamam durdu fakat ara ara şuan kahverengi akıntı gelmeye başladı acaba düşükmü gerçekleşiyor