Papiiii merii10 anladım canım.Umarim hakkinda hayirlisi olur evet bende 5 duymusdum ama o zaman biraz dusukk orantilii diye duydum ben o yüzden net buyuyen bebekler icinn 10 uzeri diye duydum.Ama tabiki aslaa umudunu kayb etme eger doktoeun hamilesin demise oylesindirr canim saglicakla kucagina alirsin ama su an icin lekelenmelerin konusunda birsey diyemiycem cunki degerine gore cok cokk yeni bir hanilelik herhalde insAllah saglicakla buyur
merii10 kizlar lekelenmem kesildi fakat malesef kan sonucu iki gün önce 4.93 bugün sabah 6.02 çıktı yani Allahtan umut kesilmez acaba çok yeni oldgu icn mi bu kdr düşük ilerliyor diyorum ama 😌
1Pamuk merii10 aynen bir hafta sonra gene kan verin İNSLALAH yükselmiştir 2 katı yükselirse 48 saatte hamilesiniz 🤲🏻🤲🏻❤️
beg_1 merii10 merhaba bende aynı durumu yaşıyorum kan verdim 85 cıktı ama 4 gündür kahverengi akıntı hala devam ediyor doktor kimyasal gebelik olabilir dedi gerçekten beklemek çok zor ne yapacağımı bilmiyorum
merii10 beg_1 sadece akıntı olduğu için miboyle dedi doktorunuz sizin sonucuna güzel ckmis iki gün gecms bugün de yaptrin bnce tahlil
merii10 beg_1 anladım normalde başta iki günde bir istendiği için sordum bekliyceksen bol bol dinlen o zamn canm Allah tüm isteyenlere nasip etsin sağlıkla inslaah
merii10 beg_1 olur tabi ama iki gün bazındaki artış genelde daha sağlıklı bilgi veriyor doktor sna neye dayanarak kimyasal dedi anlamadım ben artışın güzel olursa kafana takma kalbini ferah tut
beg_1 merii10 değer düşük ve adet gibi kahverengi akıntilarım oluyor sancili bir şekilde akşam tekrar gidicem acile kan vermeye inşallah sonuç iyi çıkar
merii10 beg_1 canm degerin düşük değil ki hem önemli olan sağlıklı bir seklde artmasi alma canını sonucunu da yaz merk ediyorum
beg_1 merii10 çok teşekkür ederim bende merak ediyorum ama hastaneye gidemwdim daha gidincede sonuçlar 3 saat sonra cıkıyor korkuyorum kötü bir şey cıkar diye
Bfduam 1Pamuk canım benim 5 günüm var adetime, tuvalette silince peçete bulaşan Pembe leke var beraberinde ağrımda var kasıklarda hafif, adet kanı gibide akmıyor silince geliyor peçete.