Ebruozyolcu Busra-61 keşke hemen büyüsekde oluversek 😇 hamilelikten çok doğurmayı seviyorum bakmayı falan hamileliğim çok zor geçiyor ve daha 15 haftalığız 😊
Mucizembenim Busra-61 benimde cuma günü sezeryan size doktorunuz dedimi belli saatlerden sonra yeme içme yasak dıye acaba
Busra-61 Ebruozyolcu benimki de zor geçti yarın doğacak ama ben bir boşlukta gibiyim korku heyecan nasıl olacak hepsi kafamda dönüp duruyor 🤷♀️
SerraveAnnesii Blackcloud Benimde ilk gebeliğim 35+5 hafta normal doğum istiyorum. Canım çok basit bir işlemmiş o bende korkuyordum ama bir kaç kişiyle konuşunca rahatladım sıvı bir şey sıkıyor hemen bitiyormuş öyle korkulacak bir şey değilmiş yani acısı falan yokmuş
Gokcemcelik Blackcloud lavman acı veren birsey degil hic korkmayın ama utanç verici birsey ben çok utanmıştım 😔 tabi sağlıkta utanma olmaz ama değişik birsey
Ozlem2206 Blackcloud bana daha önce başka bir operasyon geçirdiğimde yapmışlardı hiç acılı bişey değil canım bişey hissetmiyosun lakin 1 dk sonra fena sıkıştırıyor sabretmesi zor sadece 😬
Busra-61 SerraveAnnesii bende çok istedim normal olsun ama astım hastasıyım bazen tıkanıyorum doğum esnasında riske atmak istemedi doktor hepsinin zorluğu başka normalde lavman diğerinde sonda ah ah
Blackcloud SerraveAnnesii Daha önce yapılmıştı bana sağlık sorunumdan dolayı bekarken o yüzden korkuyorum açıkçası.
Busra-61 Arzu_94 tamam öyle söylerim ya acaba belden aşşa uyuşunca o hissiyat olmayınca panik yapar mıyım diye korkuyorum sonra genel anesteziye çevirirler diye korkuyorum onu hiç istemiyorum. Kendimi ayıkken orda düşününce stres basıyor
alparslanin_annesi Busra-61 ayık olma ozaman 😅 acı olmayacak ama hissedeceksin hareketleri herkesin bünye farklı bende streslenirim ben de yapılanları hissettiğimde kafayi yerim heralde 😂 en iyisi uyu uyan hop bitti 😂😂
Busra-61 alparslanin_annesi uyanırken ki acı ne olacak hepsinden beter o 😂 bilmiyorum ya dua okuya okuya cıkacaz işin içinden 😂