eylulummmm Merhaba kızlar ben su içemiyorum hergun bir bardak fln anca zar zor iciyorum midem bulaniyo önceden de çok içmezdim ama hamileyken daha az içmeye başladım ne gibi sorunlar olur meyve suyu veya sulu şeylwe tuketsem su yerine geçer mi acaba
Asena17 eylulummmm hayir su yerine hic bisey gecmez ama susuzlugunu giderir sadece su icmemek bobrek ve deri rahatsizliklarini getirir ve gebelikte de cok onemli sıvı tuketimi ayriyetten vucutta ki enfeksiyonlari idrar yoluyla atmana yardimci olur baya faydali :Ddd
La_le eylulummmm aynısı kuzenimde vardı doğuma kadar su icmekte zorlanıyordu su içince hemen kusardi biseyler yerdi üzerine su içerdi anca o şekilde migdesinde kalıyordu
cgnduru eylulummmm ben çok içerdim ama hamilelikte kusma bulantı gaz falan suyu bile zor içer oldum yinede en az 1 buçuk falan içmeye çalışıyorum tabi arada kusuyorumda suyu…
Asena17 eylulummmm bende oyleyim bi sise al kendine icine su koy gun icinde yaninda gezdir icesin geliyor bi onu dene istersen
Merve234 eylulummmm Bana doktorum Meyvesuyu su yerine geçmez dedi suyun içine taze nane ve limon atmami önermişti
prensesinannesi7 Bende 13 haftadır en çok su içmeyi özledim eşimden doğum hediyesi sayısız damacana su hemde doğumdan çıkar çıkmaz odada o suları görmek istiyorum patlayana kadar su icicem
Merve234 eylulummmm benim telefonumda su içme hatırlatıcısi var hamilelikten sonra indirdim. Saat başı haber veriyor
star3star eylulummmm bende 9 haftalıkhamileym ve bulantılarım var heleki su içince hemen kusasım geliyo.ama zar zor günde 1,5 litreye tamamlamaya calışıyorum .ekstra içtiğinz çorba,süt,soda,ayran bularda vücuda sıvı olarak depolanıyor.
Gamze_5925 eylulummmm ayyy canım bende öyleydim ya bir yudum bile icemezdim portakal suyu yap için meyvesuyu iç migde bulanti zamanların geçmeyene kadar geçmez o Canim malesef ilaç felanda hicbirsey fayda etmiyor