FKHA [silindi] ben tam 7 gün varken erken gebelik testim negatif çıkmıştı canım ama hamileymişim yani erken gebelik testleri bence çok doğru sonuç vermiyor yapınca moralim bozulmayacaksa negatif çıksa bile yanlış olabilir 😊
Svcnvebebegi [silindi] bence sabret canım. Ben 5 gün kala yaptım birşey çıkmadı hatta üzüldüm. Yarın adet günüm bugün erken gebelik testi yaptım. Ikinci çizgi çok hafif silik cıktı. Allah gönlüne göre versin inşallah 🤲🥰
Denzk [silindi] adetime 9 gün kala ergen gebelik testiyle pozitifi gördüm markası mıratech gibi bişeydi
summer8 FKHA anlatsaniza biraz nasil oldu 😂 yumurtlama gununde mi denediniz? Hic belirti oldu mu? Adetiniz duzenli mi?
Mom545441 FKHA benim adet günüm bugün belirtim yok adet belirtisi bile yok erken gebelik testi yaptım negatif çıktı 🥲
FKHA summer8 sadece yumurtalama gününde değil canım ne olur ne olmaz belki o ay yumurtlamam erken veya geç olur diye düşündüm bebek düşündüğümüz o ay 1 gün arayla denedik sadece. İlişkiden sonra hemen kalkmadım 15 20 uzandım baskada herhangi bisey yapmadım. Adetlerim 26 27 28 günde bir olur değişiyor. Hamilelik belirtim olarak da göğüslerimin şekli değişmişti büyümüştü ama ağrı batma falan yoktu kasıklarımda sanki üşütmüşüm gibi hafif sancılar batmalar vardı. Adetime 1 hafta kala erken gebelik testim negatif çıktı adet günüm de normal test yaptım o silik çıkmıştı ertesi gün kan verdim 55 le öğrendim doktor düşük bi rakam bakalım artacakmı dedi 14. Haftaya girdik hayırlısıyla 😊🙏🏻
Eminebysll Yaa benim normalde hep adet öncesi göğüs ağrım olurdu, adetime 4 gün kaldı. Adet öncesi pms hiç yok, eğer varsa 3 haftalık olması lazım Erken test yaptım akşam negatif çıktı 🥺
FKHA Mom545441 ben adet günüm de normal test yapmıştım canım çok silik çıkmıştı ertesi gün kanla öğrendim 55 ti değerim baya azdı yani
Mom545441 Eminebysll nasıl olacak böyle ya of inşallah geç döllenmedir yoksa gelecek ay ovülasyon testiyle denicem
taninmayananne FKHA ayy oğlumda bende 54 ile öğrenmiştim. Bende adetim 4 gün kala erken test yaptım negatif. Yani bugün bat 20 subat . Umudum kırıldı ve üzüldüm . Normal test için erken mıdır daha ?
Snglseyma yagmurrrra benmde 3 gün var yapmk istym süt beyaz akıntı vr sdce belim hafif ağryo yorgn gibiym hep yürürken bile ağr hissedym karnım genld eyumuşak olr sert şuan nye blmym sbh namznda yapmak istym test
FKHA Mom545441 insallah hayırlı sonuçlar alırsın canım 😊🙏🏻 Bu arada benim aynı adet olcak gibi ağrılarım vardı adet oldum sanıyordum her defasında
yagmurrrra Snglseyma bendede bu belirtiler vardı yapın bkalım allah kalbinize göre nasip etsin inşallah
Eminebysll Mom545441 Valla hiç bilmiyorum. Gecikmeyi bekliyorum bende Hayırlısıyla iyi haberler alsakkk
Mom545441 FKHA benim normalde belirtim olur adete yakın ama kimyasal gebeliğimde çok şiddetli yaşadım herşeyi sancı kasık ağrısı kazak giyinemedim göğüs ağrımdan bu ayda adetim bugün geçti 1 gün gecikti hiç bir belirtim yok çok şaşırdım ya geç adet olacağım ya da geç döllenme diye düşünüyorum