Neseeli SerraveAnnesii değilmiş canım birisi yapay birisi doğal .. şöyle soda yapay normal suya karbondioksit eklenip elde edilirken maden suyu doğal bir akarsu ve ayrıca minarelli..🥰
Neseeli SerraveAnnesii aslında her gün içiyorum maden suyumu ödem oluşmasını engelliyormuş.. inşallah reflüye de çare olur.. 🙃
MelekMervertlek Neseeli 6. Haftada başladı 14 e kadar devam etti sonrasında geçti baharatlı falan yemeyin dikkat ederseniz azalır çikolata da arttırıyor diye biliyorum
Neseeli MelekMervertlek bende 5. Ayıma girdim başladı ya inşallah geçer.. öncesinde de 3 ay bulantım oldu.. 🙄
Minikkk27 Sessizsevdam Ben de mahvoldum hatta kan kustum ama doktorum ZOFER 4 mg ve Mide koruyucu verdi bir nebze rahatladım. Doktorunuza danışın isterseniz. Ayrıca bana doktorum mide bulantım için SERUM taktırdı çok iyi geldi
Sessizsevdam Minikkk27 Zoferide kullandim canım daha sonra prilam diye 1hap verdi doktorum biraz iyi geliyor ama yinede kusma oluyor yapcak bişey yok artik katlanicam
Minikkk27 SerraveAnnesii Reflü den mahvolmuş durumdayım🥴Hangi Şurubu kullanıyorsunuz acaba? ben Gaviscon şurubu içemedim kustum
Villanelle İkizlere hamile olmama rağmen reflüm hiç olmadı. Acaba beslenme ile ilgisi var mı? Sürekli diyetteyim istediğim her şeyi yiyemiyorum. Belki o yüzden olmamıştır
Hellomommy Neseeli ayy benim naptıysam geçmedi 😢 cayır cayır genzim yemek borusu dahil yanıyor… ağzıma acı acı 😣 kulaklarıma kadar çıktığını hissediyorum yaa şaka gibi gerçekten ☹️ 27+5 haftalığız