FKHA Neseeli cok geçmiş olsun canım insallaj terkinde geçer bir an önce 🙏🏻 Bulantın tam 4 ayını doldurunca mı geçti tamamen geçti mi bende bulantıdan muzdaribim de 13 haftalığım 😞
Gamzeates Neseeli sormayın benim de başladı 4 aydayım anlamadım ya gaviscon double action şurup cok iyi geliyor
MelekMervertlek Neseeli soğuk süt ve gaviscon kullandım şükür çok uzun sürmedi geçti Darısı size artik
Minikkk27 SerraveAnnesii Reflü den mahvolmuş durumdayım🥴Hangi Şurubu kullanıyorsunuz acaba? ben Gaviscon şurubu içemedim kustum
Neseeli FKHA teşekkür ederim canım inşallah.. 16. Haftada azalmaya başladı 18. oldum geçti artık şükür.. ama tiksinme devam ediyor .
Neseeli Gamzeates bende haftaya kontrolum var olmadı ilaç yazdırırım.. 🙄 hepimize geçmiş olsun inşallah yaa.
Neseeli FKHA geçer canım az kaldı çok zor bir dönem gerçekten ama geçecek az daha sabır.2 hafta sonra hafiflemiş olacak. 16. 17. Haftadan sonra tamemen bitecek inşallah ..
Neseeli Sessizsevdam ah yaa gerçekten çok zor ama geçecek az kaldı canım bazılarında 14. Haftada bazılarında 16. Haftadan sonra geçiyor sabır..
Minikkk27 Sessizsevdam Ben de mahvoldum hatta kan kustum ama doktorum ZOFER 4 mg ve Mide koruyucu verdi bir nebze rahatladım. Doktorunuza danışın isterseniz. Ayrıca bana doktorum mide bulantım için SERUM taktırdı çok iyi geldi
Neseeli MelekMervertlek ay inşallah canım ne zaman başladı ne kadar sürdü.. bende iki gündür var inşallah diyorum başka şeydendir.. yediğim bir şey dokunmuştur diyorum dün çikolata fazla yedi belki o mu yaptı diyorum..
MelekMervertlek Neseeli 6. Haftada başladı 14 e kadar devam etti sonrasında geçti baharatlı falan yemeyin dikkat ederseniz azalır çikolata da arttırıyor diye biliyorum
Neseeli SerraveAnnesii değilmiş canım birisi yapay birisi doğal .. şöyle soda yapay normal suya karbondioksit eklenip elde edilirken maden suyu doğal bir akarsu ve ayrıca minarelli..🥰