Clementinee Zaman nasıl geçti anlamadım çok heycanlıyım yarın sabah sezaryen olcam İnşallah .. Tecrübeli annelerim varsa öneriniz seve seve dinlerim 😇
kahvesever__ Clementinee rabbim sağlıkla kucana almayı nasip etsin canım darısı benim başıma inşallah 🙏
Hzlkaya Clementinee sağlıkla kucağınıza alın 🙏🏼 Sizi kaldırdıklarından itibaren yürümeyi bırakmayın bol su kayısı kompostosu için bebişi otururken daha kolay emzirirsiniz öyle deneyin sütüm gelmicek diye düşünmeyin geliyor yeterki bebeğe tutturun göğüsünüzü 💙
Aag06 Clementinee ayyy sonunda cok sukur ben senden umudu kestiydim seni 28 haftada biraktim dedim bu ilelebet 28 haftada kalacak dogurmayacak 😂 ayy hadi insallah saglikla hayirli agrisiz sizisiz kucagina al insallah 😍🤤🤤
Clementinee benimmdunyamm Ve hatta 3. Negatif çıktı çok şükür😅 Yanlışlık olduğuna emindim yanii iyiki düşmüşüm peşine
Tugcevemercimek Clementinee yaaa sizin yazılarınızı görüyordum sağlıkla gelsin bebiş bizi bilgilendirin mutlaka 🌸❤️
Tugcevemercimek Clementinee yanınıza kayısı kompostosu veya kayısı suyu alıııın 🌸 bitter çikolata ve sadece kahve çok iyi geliyormuş aklınızda bulunsun
Clementinee Busra-61 canım şimdi cıkıyorum hastaneye 8 30 gibi doğum Allah yardımcımız olsun sağlıkla alalım miniklerimizi 🤍