Aysezehra Gittim evet kalp hareketini gördük. Şükür evet ama çok şükür dedi sesli dinlemedik alt muaneyeden gözüktü yine. Bugün 7. Haftaya girdik
ayseguluyv Aysezehra cok sevindim canım senin adina bu mutlulugu insallah Rabbim banada nasip eder 🤲🤲
Gulsumelif Aysezehra lekelenmem olmuştu 5+3 gün gözüküyor kese boş sağlıksız oluşmamış oluşmaz dedi kürtaj için gün vermişti… başka hastaneye gittim 6+2 olarak öğrendim ve çok şükür vardı… tek doktorla kalmayın derim
Aysezehra Gulsumelif evet kalmdm bende iki taneye gittim de ikisi göremedi oda erken olduğundanmıs 6 haftalık Ken gozzuktu şuan 7 haftalık olduk
Minnakelifim03 Aysezehra evet canim bana da kese var bebek yok olusmamis dediler hatta kürtaj yapicaz dediler. Anneye bir hafta şans veriyoruz 1 hafta sonra olusmazsa kesin kürtaj yapicaz dediler ben 3 hafta bekledim gitmedim sonra bebek de oluştu kalp atisida çok şükür şimdi 17 haftalık olduk
Tombikis96 Minnakelifim03 bana da kese boş dediler hem alttan hem üstten baktılar ama yok dediler..sat a göre 10 haftalık oldu..11 şubatta gittiğimde 6+4 dü..öyle hesaplayıncada 9 haftalık oluyor..doktor 1 hafta daha bekleyelim dedi sonra duruma bakarız dedi..kese boyu 11 şubatta 20 mm di dün gittiğimde de doktor 20 mm ölçmüş..Kan vermiştim ama kan sonuçlarım gayet iyi dediler özele gitmek de fayda var mı bu haftalar da da bebek oluşur mu 🤦🏻♀️Kafam çok karıştı bi de alttan baktıkları için gidip gitmemek de çok kararsızım 😞
irem-Dora Aysezehra bana da öyle demişti, korktum kalp atışı görünmüyor alttan bakalim mi diyince hemen kabul ettim, gördük şükür. O an nasıl rahatladım anlatamam gözlerim doldu resmen, anlık bir korku ardından görünce
Meleq Aysezehra 6+2 de kese ve yolk sac vardı bebeği ve kalp atışını görememiştik 3 gün sonra hepsi vardı şükür kalp atışını da duymuştuk..ama vajinal ultrason hiç olmadım hep batın bakıldı
Tombikis96 Minnakelifim03 inanın kafam çok karışık sonradan pişman olmak istemiyorum keşke özele de bi gitseydim diye ama diğer yandan olsa her şekilde gözükür zaten diyorum ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
Minnakelifim03 Tombikis96 dua edin bol bol sabır edin bekleyin insaallah rabbim gönlünüze göre versin
Eymensmom35 Aysezehra ilk hamileliğimde önce hastaneye gittim kese var dı bebeği görmediğini söyledi doktor dış gebelik olabilir diye korkuttu sonra ıkı hafta sonra kadar özelden randevu aldım 8hafta griyken kalp atışı duyduk bebeğide gördük daha o zaman yeniymiş
Eymensmom35 Aysezehra bu hamileliğimde erken döllenme olmuş sanırım 5+3de kesenin içinde bebeği gördük
Ereeen Aysezehra ben hep alttan baktırdım yoksa bebek yok kesende diyerek kürtaj yapıcaklardı alttan daha net gözüküyor ve tehlikeli değil mi diye sordupumda tül bebek yaptıranlar için tehlikeli dedi özeldeki doktorum ve hiçbi şikayetim yok 3 kontroldür alttan bakıyolar kasığımdan gözükmüyor çünkü
Tombikis96 Sumeyy3 benim 11 şubatta 6+4 dü..şu an son adetime göre 10 haftalık ultrasona göre 9 haftalık ama bebek yine gözükmedi doktor 25 mm e kadar beklemeyi önerdi 11 şubatta kese boyu 20 mm di 28 şubatta da 20 mm anlam veremedim..İlk hamileliğim değil 3 yaşında bi oğlum var onda da hep bir hafta geriden geliyor demişlerdi 🤦🏻♀️
Ereeen Tombikis96 benimde 19mmdi boş demişlerdi haftaya tekrar gittiğimde alttan muayrne ile bebiş gözüktü kesem 29 mm olmuştu. İçini ferah tut bemde çok korkmuştum. 8nci haftana kadar da bekle belki geç döllenme olmuş olabilir