Deletedmom_92 Gmzeeoz sizin ne gibi bi riskiniz vardı acaba benim astımım ben normalde özel kliniğe gidiyordum ama astım doktorum senin riskli gebelik bölümünde muayne olman gerekiyor dedi bakar mı acaba yoksa dha riskli gebelere mi bakıyor
Deletedmom_92 Deletedmom_92 bana bu durumda bakar mı siz dha iyi biliyorsunuz gittiğiniz için daha riskli gebeliklere mi bakıyor
Gmzeeoz Deletedmom_92 benim de astımım var ama böyle bir riski kimse söylememişti😂 benim erken gelmek istedi durdurmak içim yatırdılar 1 hafta erteleyebildiler kanamam olunca acil sezaryen oldum. Normalde orda doğum yapmak istemiyordum ama mecburen oldu.
Gmzeeoz Deletedmom_92 risk varsa bakıyor ama bilemiyorum isterseniz yazın instagramdan. Başka ücretli doktor da var.
Deletedmom_92 Gmzeeoz astım çok zorluyor beni yatıp tedavi gördüm astım için daha yeni o yüzden riskli gebeliğe yönlendirdim
Gmzeeoz Deletedmom_92 anladım çok geçmiş olsun sağlıkla gelsin inşallah bebişiniz🙏🏻 fakültede diğer doktorlar nasıl bilmiyorum ne desem yanlış yönlendirmiş olurum.
Pepela08 Gmzeeoz ben ömer demire gidiyorum çokta memnunum hala doktor arayışındaysanız yada siz kime gidiyorsunuz fakültede
Deletedmom_92 Gmzeeoz inşallah sağlıcakla alırım kucağıma daha 4 ayım var şimdiden çok zorluyor beni astım arayıp sormak en doğrusu galiba çok teşekkür ederim cevaplarınız için☺️
Gmzeeoz Deletedmom_92 34 haftada sancılarım çıkıyordu 36+6 da doğum oldu. Çok erken değil aslında ama en azından 37yi görelim demişti doktorum