kahvesever__ Nisan anneleri nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik ağrılarınız var mı doğuma az kaldı heyecan var mı hazırlıklarınız ne durumda tamamladınız mı herşeyi hadi gelin sohbet edelim
seon90 kahvesever__ karnım çok çıkmadı oğlumdada aynıydım şuan kızıma hamileyim ondada karnım çok çıkmadı.ama zorlanıyorum artık inşallah vaktinde gelir kızçem dua ediyorum.
blueberyy00 kahvesever__ sırt ağrısından ölecek gibiyim kimildayamiyorum bardak bile kaldıramıyorum direk ağırlık sırtıma yükleniyor sanki oturup kalkamıyorum çok ağrıyor onun dışında erken dogum riski var dinlenerek geçiyor günler herseyimiz tamam sadece bebek bezi almadık ve besigimiz gelmedi hazırız çok şükür
Rmys10 kahvesever__ bende bu hafta kıyafet yıkayıp ütüleyip yerleştirmeyi bitirdim çok şükür 🥰 eksiklerimiz bitmedi ama
iki_melek_annesi kahvesever__ Normal de Nisan 9 olacaktı doğum gün aldık 1 Nisan da olacak Allah izin verirse kıyafet yıkama ütüleme işi bitti Bi valiz hazırlama işim var bide temizlik 🤦♀️çok şiştim belim ağrıyor sürekli yorgun hissediyorum uykum var gibi ama uyuyamıyorum neyseki az kaldı artık
Htchknn Valla minicik karnım olduğu için rahatım şükür. Sadece uyurken zorlanıyorum. Hazırlıklar bitti çok şükür sadece banyo küvetini alamadım. Birde baculum yok 😄eşyaları yıkasam neye yerleştiricem bilmiy
kahvesever__ Htchknn ne güzel 👍 herşeyi tamamlamışsınız benim karnım çıktı artık yatmıyorum 😞 şikayetlerim arttı
kahvesever__ seon90 ne güzel küçük karın 😂 rabbim hayırlısıyla alalım evlatlarımızı kucamıza inşallah 🙏 sağ Salim
Suzanne 2 gün boyunca ablamla çamaşırları yıkayıp ütüleyip yerleştirdik o yüküm bitti Allah’a şükür Mart ayı gibi de çantamı hazır ederim gece uyurken sağa sola dönmekte zorlanıyorum bir de o gün ayakta kaldıysam bel ağrım çok oluyor
kahvesever__ Suzanne bende Mart da düşünüyorum 🤔 valize herşeyi koyum dursun nolur nolmaz rabbimin bileceği iş diyorum
12mommy Suzanne ay bende öyle gece donmekde zorlanmak ayakda kalınca bel agrisi el ve ayaklarda ödem basladimi
kahvesever__ blueberyy00 sırt ağrısı bende de var ya çok zor gerçekten rabbim hayırlısyla kucana almayı nasip etsin canım bol bol dinlen inşallah 🙏 erken doğumda olmaz zamanında gelir
blueberyy00 kahvesever__ inşallah ya neden bu sırt böyle ağrıyor acaba göbek biraz büyüdü öne doğru ağırlık yapıyor ondan mi acaba 33. Haftaya girdik biz bir haftadır böyleyim resmen kaburgalarim olduğu yerler sırtım batıyor adım attıkça 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
iremugurluoglu Benimde karnım kücük her işimi yapabiliyorum ama bi yorgunluk başladı bende bide tabi cok kilo aldığımdan dolayı sanırım nefes nefese kalıyorum çabucak. 🥶
kahvesever__ iremugurluoglu yorgunluk. Bende de var sanki 100 kilo metre yol konuşun gibi nefes nefes kalıyorum rabbim yardımcımız olsun bol bol yürüş yap doktorum bana öyle demişti
kahvesever__ iki_melek_annesi bel ağrısı herkeste var sanırım bende bir haftadır bel ağrısı çekiyorum oturup kalkamıyorum sürekli yatıyorum valla
kahvesever__ blueberyy00 doğuma kadar böyle sürer arttık ilk zamanlar çok rahatım hiç ağrım sızım yoktu sadece mide bulantım vardı şimdi mide bulantısı bitti yerine başka rahatsızlık lar geldi
blueberyy00 kahvesever__ Evet bende öyle ilk 3 ay miyde bulantısı sonra azcik rahatladım 6. Aya kadar güzel geldik ondan sonra başka rahatsızlıklar çıktı suyum fazla şekerim çıktı ağrılar geldi tek artı yönü bu kadar şeyin iyimi kötü mü bilmiyorum ben kilo almıyorum veriyorum 🤦🏻♀️
kahvesever__ blueberyy00 rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah canım hayırlı bir şekilde üzülme kafana takma bebeğin etkilenir yoksa