moom222 B-33 canm ilacı icmeden bı saat önce yada bı saat sonra tüketme bişey sabah mesela on da kahvaltı yapıyorsan ilacı dokuzda iç aksam yemek yiceksen diyel 5 te ilacı iç yedi yemek ye aradaki iki saatte ve bir satte hiç bişey tüketme.sut ürünü olan bende kullanıyorum saatlerine dikakt ediyor aç karnına içiyorum hiç bişey yapmıyor
Meri3220 _edaa bana da verdiler o ilacı bende kaşıntı yaptı vücudumda Dr hemen bıraktırdı şimdi ferrum diye bir ilaca başladım tok karna attım Allahım ağzımda değişik bir tat midem bulanıyor allak bullak oldum sonra aç karna atmaya başladım daha iyi geldi geçti şükür. Saat kurun aç atın hapı daha iyi olacaktır
Mervepera _edaa bana doktorum akşam yemeğini ye iç hemen demişti bir sorun yaşamadım bide öyle dene canim
Esos00 _edaa son haftam da içmiyordum artık çok kabızlık yapmıştı. Doğum sonrası ocean marka demir ilacı verdi doktorum bana
_edaa Esos00 kabızlık değilde ben de ishal yaptı ilk 3 gün. Ama tek derdim ağzımın tadı gitti artık. Aksatmakta istemiyorum ama içmek hiç istemiyorum🤷🏻♀️
Aysenur5 B-33 eşimi ise yollarken içiyorum uyuyorum daha sonra uyanıp kahvaltı ediyorum 2 saat şartı var ben gece uyumadan içiyordum ama değerlerim yukselmemisti simdi böyle denedim az da olsa yükseldi
_edaa Aysenur5 benimde son tahlilde değerim düşük çıktı diye buna geçtik daha kuvvetli dedi doktorum ama yan etkisi çok kötü🙄 inşallah işe yarar
Villanelle Bana da günde 2 doz verdiler ama içindeki folik asit miktarından dolayı günde 1 içiyorum. Yan etkisi olmadı bende, sadece ilk günlerde siyaha yakın dışkı oldu o kadar
Aysenur5 _edaa aaa ciddi mi ben mesela sacim çok dokulurdu onu durdurdu bana iyi geldi yan etkilerini bakayım hiimen
Oyku3005 _edaa ben kullanıyordum berbat bişi en son zehirlendim bıraktım onu ben gece yatmaya giderken 2 saat 3 saat bişi yememiş oluyordum 1 bardk portakal suyu ile içiyordm tuhaf bişi ya
_edaa Aysenur5 herkeste yapmıyo ama bana yan etki yaptı maalesef. Bırakmayı düşünüyorum cuma günü doktorumla konuşucam değiştirmesi için ısrar edicem gerekirse
tugbakilic _edaa gynoferrro kullan. o rahatsilzok vermez. ben özellikle ferra sanolu kullanmıyorum cok kotu bir tadi var ve ictikten sonrada bile o tad agzimdsn gitmiyor. gyno sekerli ve hic rahatsiz etmiyor ayni sey sonucta o ada kan ilaci onu yazdir doktoruna ben oyle yapiyorum
Fasulyem2 tugbakilic gyno ferro böyle demir tadı gibi miydi canım ağzında sanki nasıl bi tad? Ben de ondan olabilceği aklıma bile gelmemişti valla
Hzlchn _edaa ben en başından beri onu kullanıyorum akşam yatmadan önce aç karnına için gündüz içtiğimde beni de rahatsız etmiş ve iştahımı artırmıştı ama uyumadan önce icince düzeldi ☺️
Tanemveannesi_ _edaa bnde kullanıyorum sabahları aç karnına iç 1 saat sonra yemek ye demişti ben 1 saati beklerken ağzıma gelen demir tadını hissediyorum ve aşırı bı yeme isteği 🤭 ama akşama. Kadar açlık hissetmiyorum sabah kahvaltı yapıyorum öğlen de meyve vs akşam yemegi bu kadar ❤️