Ozlem1307 Kızlar erkek isim önerisi olan var mı anlamı güzel ve kulağa hoş gelen İki isimli olsun istiyorum 🥰 Bunlar benim aklıma gelip not aldıklarım eleye eleye bu kadar kaldı 😅 Yiğit (Eymen) (Alp) Buğra Ateş Dorukhan Berk Tarık Yağız
Lavantakokusu Ozlem1307 inanır mısın çoğu düşünüp kenara yazdığım isimlerdi oğlum için. DORUK ismini ayrı beğeniyorum ben 🌸
Fatmanursarii Ozlem1307 bizde Şuan karar verme aşamasındayız ama çok kararsızız 😁 umarım içimize sinen güzel bir isim olur. Ben yiğit ismini çok beğeniyorum
Yagmurogul Ozlem1307 şuan 70 günlük hamileyim , Çin takvimine göre erkek bebek olacak diyor bir tanede 8 aylık kızım var; ama tabi allah ne nasip ederse başım üstüne. Beğendiğim erkek isimleri; kamer- azad- bulut Dorukta çok güzel çok hoşuma gidiyor
2Prensveannesi Ozlem1307 o karar veremeyen kervanda bizde variz 38 haftalik olduk ama daha netlesmesi isim konusu
Ozlem1307 Lavantakokusu kulağa hoş geliyor ben doruk olarak not almıştım eşim sonuna hanı da ekledi 😅
Ozlem1307 Fatmanursarii bende yiğit düşündüm hatta yiğit alp olarak düşündüm ama daha karar veremedik 🤦🏼♀️🤭
Fatmanursarii Ozlem1307 isim vermek kadar zor birşey yokmuş gerçekten sizi anlıyorum inşallah içinize en sineni olsun
Yesim Yagmurogul benim de oğlumun ismi Bulut Aras ❤️ kısmetse ikinciyi bekliyorum🥰 valla bulutlar çok akıllı zeki ılımlı uyku sever oluyor 🥰 biraz da siniri var 😂
Ozlem1307 2Prensveannesi oo maşallah sizin doğum yaklaşmış 😅 valla ben de çok kararsız biriyim ama çokta sabırsızım bu konuda hemen ismini bulup koymak ismiyle seslenmek istiyorum 🥰😅
Gny18 Bende hamileyim inşallah erkek olursa ya Mirhan Ali ya da Alpaslan olacak. 1 kızım var adı Miray Zeynep kız olursa da onun ismine yakışan bir isim düşüneceğiz ❤️
Ozlem1307 Gny18 Alparslan’da güzelmiş 🥰 bende iki isim koymak istediğim için iki isimde uyumlu olsun istiyorum işte kısmet
Gamze68777 Tam e Ozlem1307 tam eşimle ismini koyduk zar zor aylardır kavga gürüldü, amcasının kızı doğum yaptı bizim seçtiğimiz ismi koymuş (haberi yoktu) 😤😤 Adı soyadı aynı olcak cok yakın oturuyoruz sizce napayım ya sinirlerim bozuldu
Ozlem1307 Fatmanursarii ay hiç sorma valla kız olsaydı ismi hazırdı Azra Mihra koyacaktık ama erkek olunca çok kararsız kaldık 🤭
Ozlem1307 Edanur_Oz2 ay maşallah miraç ismini bende çok beğeniyorum ama işte bakalım 😅 Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah 🥰 bizde bi isim bulabilseydik 😅
Fatmanursarii Ozlem1307 bizde aynı şeyi yaşıyoruz kız olsa Neva Nur olcaktı. Erkek olunca bilemedik 😁