tucee-98 Melos90 Herkesin bünyesine göre değişiyor, benim 14.haftada belirginleşmişti ama sizin belki daha önce belki daha sonra çıkar.
Canpolat Melos90 bende 10 haftalığım ama çıktı anlamadım normalde göbek hiç yoktu bende dümdüzdü 200 gram almışım bitek ama göbeğim çıktı ya
tucee-98 aise_kazan Bazen ne kullanırsak kullanalım vücut çatlamaya meyilli ise oluyor, ilk gördüğümde garipsemiştim ama alıştım umarım daha da çatlamaz 😂
aise_kazan tucee-98 insallah ırsı olanlar da daha çok olabiliyormuş bende alıştım artık bundan sonrasını saldım gitti 😅
tucee-98 Leyla4336 En son lise çağında zayıf olduğumu hatırlıyorum kilom hep 60-68 arkasındaydı 70’i ilk kez gördüm. Göbeğim önceden de vardı benim.
Karanfil_ CansuDRY bende 13. Haftadayım ama hiç bu kadar karnım yok 😃 kız çocuklarının çabuk çıkarmış o yüzden sordum
CansuDRY Karanfil_ Bu 3.bebeğim. İlk çocuğum da kız ama göbeğim 24.haftadan sonra çıktı. O zamana kadar dümdüzdü karnım.😊
Babysharkdutdutdut Karanfil_ yaa teoriniz doğru cikarmi bendede acaba🤦🏻♀️ oğlumda 16. Haftamda dümdüz bir karnım vardı şuan 11 haftalığız ama baya belirginleşti göbeğim