Ozlem2206 Dilara95 hayır tabi yeni alındığında çok daha iyiydi bataryasını en son geçen sene değiştirdik o zamanda çok iyiydi sonra daha hızlı bitmeye başlıyo
Nurakin077 MaBelle maşallah bir zamanlar bend böyleydim ama hamilelik sürecinde kilo aldım almaya da devam ediyorum fit gebeler favorim ☺️☺️ 26. Haftada. Son halimiz https://imgyukle.com/i/EEdyIf
tucee-98 Leyla4336 En son lise çağında zayıf olduğumu hatırlıyorum kilom hep 60-68 arkasındaydı 70’i ilk kez gördüm. Göbeğim önceden de vardı benim.
Demetarga Cemoss46 benim aynı zaten biraz göbiş vardı malesef😬😬 ama ilk çocukta karın biraz geç çıkar diyorlar. Diğer çocuklarda yer açıldığı için daha çabuk gözükebiliyormuş 🙃🙃🙃 her gün araştırıyorum valla yoruldum ya🤭🤭🤭🤭
tucee-98 deryas34 Karnım büyüdükçe daha çok hissetmeye başlıyorum, herkese nasip olmasını diliyorum 💋
Moonlight1 eymeninannesii ben de ayni haftadayım özellikle iki haftadır çok çıktı benimki çok belli oluyor
tucee-98 Limonzeytin Bende göbeklilerim hamile kalmadan önce sabah daha az belli oluyor gün sonunda 9aylık gibi oluyor 😂
Limonzeytin tucee-98 Aynı şeyi yaşıyorz 😁 sabah kalkınca çok hafif sanki yok gibi gece yataana kadar şişiyor 😁😁 göbüş ne zamam çıkacak bakalm merakla bekliyorm 13.haftadaym
baby22_ Mihriballim an Mihriballim anlıyorum. Bizim de 5 gün önde görünüyor doktor ana gelişim hızıyla alakalıymış. Adet tarihi esas tarihiniz dedi doktorum. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Mihriballim baby22_ amin kuzum hepimzie sağlıkla kavuşmayı nasip etsin . Evet öyle oluyor ilk kızımda da tarih duzenlemislerdi geç döllenme diye ama bebek yine benim adet tarihime göre doğmuştu ☺️