CansuDRY tlyla Benim normalde karnım hiç böyle olmaz, dümdüzdür. Hiç kilo almadım daha. Bu 3.bebeğim, o yüzden erkenden çıktı. İlkinde 24.haftaya kadar dümdüzdü karnım. İkincide 16′dan sonra çıkmıştı.😁
Kubrailkan Canpolat Moroğlu bebe Instagram sayfasindan komple set aldık park besikle birlikte. Hatta dün geldi daha 😬 oyuzden böyle bi fotoğraf çekimi yapmıştım 🥰🐣
Fatos2147 Hasmeftun valla bende de öyleydi özellikle 34 35 haftadan sonra belli etmeye başladı kendini 😊
birmelekannesi0 tucee-98 kaçıncı haftada çıktı 🙂 bide ilk kaç kg ile gebe kaldınız merak ettim, bizde 14+2yiz ama daha birşey yok 66 kgyum
tucee-98 birmelekannesi0 14-15.haftalarda hafiften belli olmaya başladı canım 70kilo ile hamile kaldım 68kiloya düştüm şimdi yine 69um. Bulantılar geçerse almaya başlayacağım 😩
birmelekannesi0 tucee-98 Benim hiç bulantım olmadı çok şükür ama yemek istemiyordum bende ilk 69 kiloydum 66ya kadar düştüm alırım sanırım ilerleyen haftalarda
Mihriballim baby22_ ilk zamanlar geç döllenme diyerek adet tarihimde düzenleme yapmıştı doktorum ama şuan kendi adet tarihimden de önce gidiyor bebek yani o tarihi çürüttü ama yinede biz her iki tarihi de baz alarak devam ediyoruz o yüzden
aise_kazan 34+1 oglusumla ama masallah kizlar gobusler cok seker yanlis anlaşılmasın ben mideme kadar çatladım da 🥲
deryas34 tucee-98 28+5 oğluşum 🤰🏻👼🏻🥰 Allah herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏 Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu 🥰😍❤️
tucee-98 deryas34 Karnım büyüdükçe daha çok hissetmeye başlıyorum, herkese nasip olmasını diliyorum 💋