Fatos2147 Hasmeftun google gir img yükle yaz resim ekleye bas resmi seç ve yükleye bastıktan sonra altta kopyala yazar onu buraya yapıştır olır o zaman 😊
Canpolat Fatos2147 yan gel Osman bir çuval bostan niye gelsin rahat onların yer 😀 yemek beleş tuvalete beleş 😀
Ozlem2206 Dilara95 aynen canım 6 benimde öyle çok çabuk bitiyor elimden düşürmezsem günde üç kez fullediğim oluyor iphone’ların genel sorunu malesef çok şarj yiyor
Fatos2147 Hasmeftun valla bende de öyleydi özellikle 34 35 haftadan sonra belli etmeye başladı kendini 😊
Beyzan738 Hasmeftun kendini belli etmis😁🤰o deglde usumuyonmu kiz ole.. Bizim ev petekli merkezi sistem ama polar pijama kazkla Duruyorm😁
tlyla CansuDRY 13 haftada göbek oluyor mu ya bende azıcık var ama bebekten mi yoksa normal halim mi bilemedim çünkü bebek yokken de bazen böyle şiş olabiliyordu 😬😬
Canpolat tlyla rahmin büyüdüğü içinde şiş oluyor benim de öyle çünkü senden ufak kiloda almamışım ama göbeğim çıktı tuhaf 😀
CansuDRY tlyla Benim normalde karnım hiç böyle olmaz, dümdüzdür. Hiç kilo almadım daha. Bu 3.bebeğim, o yüzden erkenden çıktı. İlkinde 24.haftaya kadar dümdüzdü karnım. İkincide 16′dan sonra çıkmıştı.😁