Canpolat Hasmeftun Victor hugo Erzurum’da ki halimizi göreydi sefiller yerine “donirler “ adli kitabı yazardi bilirim o soğuğu 😀
Hasmeftun Canpolat 😂😂😂😂 yaa çok iyiydi aynen öyle valla dışarı buz gibi ev büyük isinmiyor battaniye ile geziyoruz çok vahim durum😂
hilalaks tucee-98 normal dogum bekledigim icin belli degil 15-20 gun icinde bakalim ne zaman gelirse 😊
Limonzeytin tucee-98 Aynı şeyi yaşıyorz 😁 sabah kalkınca çok hafif sanki yok gibi gece yataana kadar şişiyor 😁😁 göbüş ne zamam çıkacak bakalm merakla bekliyorm 13.haftadaym
Sema97 birmelekannesi0 14.haftada acaba mı dedim gaz mı bebek mi anlamıyordum bi düz bi şişiyor du 15.haftadan sonra alttan minik bi şey çıktı avuç içimi dolduracak kadar 1hafta da bu kadar oldu. Sabahları daha kücük akşam yemekten sonra daha gergin oluyor
GriMavi Tanemveannesi_ benim 22. Haftam böye göbegim yok daha Herkeste karın değişik ya Ben demesem kimse hamile oldugumu bilmiyo🙄
tomrisinannesii tucee-98 bende onu düşünmeye başladım 🙈😂 aman sağlıklı olsun bebişler yeterki, kilo göbüş gidecek elbet🥰😇