tucee-98 Toprakveannesii google ye hizli resim yaz canım fotoğraf yükle de, kopyala oradaki bağlantıyı sonra bukadar 😘
Beyzan738 Hasmeftun kendini belli etmis😁🤰o deglde usumuyonmu kiz ole.. Bizim ev petekli merkezi sistem ama polar pijama kazkla Duruyorm😁
Hasmeftun Beyzan738 Duş alip çekildiğim resim anlık çekip attım evim buz gibi erzurumda oturuyorum merkezi sistem ama büyük olduğu için isinmiyor battaniyeyle gezyoruz eşimle evde😂😂
Yusufilknur14 csmaknc sağ salim alın kucağınıza İnşAllahh bende 13+2yim ama hiç göbek yok 14. Haftada çıkarsa ne mutlu bana
Yusufilknur14 Maşallah bütün annelere Rabbim sağ salim kucağınıza almanızı nasip etsin İnşAllahh Allahım
hilalaks tucee-98 normal dogum bekledigim icin belli degil 15-20 gun icinde bakalim ne zaman gelirse 😊
alparslanin_annesi 0108Bir_Prens_Annesi 27 hafta olacak ben bu yorumu görmemiş olayım 😂 bende de yok😅
Serkel16 tucee-98  https://resimyukle.io/r/bFmaPldFwX Artık belli oluyoruz 🤤❤️🔥 #16week
Canpolat Hasmeftun Victor hugo Erzurum’da ki halimizi göreydi sefiller yerine “donirler “ adli kitabı yazardi bilirim o soğuğu 😀