momz Merhabalar. 31.haftaya girdik hangi ilacı kullansam ne yapsam demir eksikliği ile başa çıkamıyorum var mı tavsiyeniz ??
Rmys10 momz merhaba kaç değerleriniz? Benim de ferritin 5 hgb 9 neden kan serumu takmıyor doktor anlamıyorum çok halsizlik yapıyor bu durum
gulfemsvnc momz Bana kan serumu takıldı, iki hafta sonra tekrar değerime bakılacak yükselmemişse yeniden takılacak. 32+4🙌🏻
Senaa07 momz bndede var serum takıldı ama hiç değişiklik yok sürekli daraliyorum iki adımda yoruluyorum son zamanlar diye artık sesimide çıkarmıyorum doğumda napcam Allah yardımcımız olsun
momz Senaa07 gulfemsvnc Rmys10 Deniz2961 haftaya kadın doğum kontrolüm var dün sağlık ocağı sonuçlarıma göre aile hekimim kan ilacımı değiştirdi sabah akşama çıkardı bakalım Kadın doğumcumun yorumu ne olacak bakalım🤷🏻♀️
momz Deniz2961 kansızlık var deniyor sürekli o yüzden aklım karışıyor benim de o yüzden dedim ya kadın doğumcuma gözükmeden bir şey yapmak istemiyorum.
momz Deniz2961 insallah yükselir ya zaten insülin kullanıyorum şekerim var bir de bunlar çıkınca ekstra stres oluyorum
elbir Çözüm bulan varsa ben de talibim. Geçen ay Kan serumu takıldı. Ona rağmen yükselmedi hatta düştü. Hematolojiye yönlendirdi. Doğumda senin için kan isteyebilirim dedi. Bu durumda olup doğum yapan var mı acaba
Morprenses momz üzüm pekmezi ve Demir içeren öğünlerde portakal suyu. Mesela etli yemeklerde yoğurt yemeyin portakal suyu için kahvaltıda da aynı şekilde. Böyle destekleyebilirsiniz
momz Morprenses pekmez falan hrp yasak yoğurt ya da ayran mutlaka tüketmem gerek şeker var bende zaten diyet yapıyorum bütün bunlar beni çok zorluyor.
elbir Morprenses benim pekmeze çekirdekli üzüme rağmen düzelmiyor. Yoğurdu öğün arasında tüketirim mesela ama yok düzelmiyor
Morprenses momz aaaa anladım :( geçmiş olsun o zaman doktor tavsiyesi lazım size sadece baska yapacak bişey yok
myildirim0310 momz benimde hgb 8, geçen hafta kan serumu aldım, ilacımıda günde ikiye çıkardı 1 hafta daha geçsin tekrar değerlerime bakılcak duruma göre bi daha serum verilcekmiş ama bende hiç bi değişiklik yok hala halsizim 🤦🏼♀️😳
momz myildirim0310 yaa 😢 napalım bizim gebeliğimiz de böyle geçicekmiş diyorım sorunsuz olmasını dilerdim tüm gebe hanımlarınkini oysa ki 🙏🏻🙏🏻