Ayse_dnmz dilaraulusoy Merhaba canım ben 14. Haftada oldum iki kaybım vardı 23 ve 19 haftalık merak etme tabiki o kadar çok ki hatta dün bir post gördüm 28. Haftada olucak kız korkma Allah’ın izniyle birşey olmaz inşallah
dilaraulusoy Ayse_dnmz benım hiç belirtim yok 21 haftalığım detaylıya geldim dün. Orda kadın dedi şok yatırdılar. Şimdi girecem kanama sonrasında olur diye Korkuyorum
Zeynokus dilaraulusoy benim hic olmadı sadece pembe pembe idrarımlaa geldi wc sonrasi temizligini iyi yap islak kalmasin yat dinlen baska hic biseyi yok
Ayse_dnmz dilaraulusoy Zaten böyle birşey belirtisiz ağrısız birden oluyor en azından seninki hemen fark edilmiş önemi alinicak canım
dilaraulusoy Ayse_dnmz demin doktorumda öyle dedi içerde açılma olmuş belki bişey olmazdı önlem amaçlı yaptık dedi
Ayse_dnmz dilaraulusoy birşey olmaz inşallah yat yemek ve WC dışı kalkma zaten dikiş atıldıktan sonra bu şekilde olucak
Pln1 22+5 te serklaj oldum acil Şuan 26+5 teyim ayakta kalma uzan devamlı Doktorlar 28. Haftayı görelim korkma bir şey olmaz diyo uzun süreli oturma olabildiğince uzan bazen ağrılar hissedersin normal olacak
Serpillcan Pln1 benim de öyleydi , 22 de ameliyat oldum şimdi 28 olduk . Ama genelde yatıyorum sadece yemek yiyip geri yatak .